پنیر پیتزا متعلق به ایتالیا است و یکی از مهم ترین انواع پنیر است. نام خود را از اینجا گرفته است زیرا در پیتزا استفاده می شود. نام اصلی پنیر پیتزا پنیر موزارلا است. پنیر پیتزا در واقع از شیر گاومیش تهیه می شود، اما شیر گاو نیز در نتیجه برخی فرآوری ها قابل استفاده است. هر چقدر هم که تولید شود، تفاوت طعمی بین این دو پنیر وجود دارد. عطر و طعم پنیر به دست آمده از شیر گاومیش در دیگری چندان احساس نمی شود. تولید پنیر پیتزا در کشور ما محدود است.
ویژگی های پنیر پیتزا رنده شده چیست؟
پنیر پیتزا که از نظر مراحل و فرآیند تولید در ایالات متحده طرفداران زیادی پیدا کرده است، بیشترین میزان تولید را در بین انواع پنیر تولیدی دارد. لاکتوز موجود در شیر گاومیش ارزش غذایی پنیر پیتزا پروتئینی را افزایش داده و باعث ارجحیت آن می شود. 1 کیلوگرم پنیر لازم است و 5 کیلوگرم شیر گاومیش لازم است.
پنیر پیتزای تولید شده به روش سنتی در کشور ما از شیر گاو به دست می آید. شیر گاو بیشتر پنیر کمتری نسبت به شیر گاومیش دارد. علاوه بر این، محصول کمتری به دست می آید و طعم و بویی که از شیر گاومیش به دست می آید، متاسفانه در این پنیر به دست نمی آید. به خصوص در تهیه پیتزا، ترجیح پنیر پیتزا به چربی کم و خاصیت ارتجاعی ساختار آن مربوط می شود. با ساختار نرم خود، یکپارچگی و طعم باشکوهی را در پیتزا فراهم می کند. نام موزارلا از کلمه “mozzo” گرفته شده است و به معنای چند برش است. ماندگاری کوتاهی دارد و بنابراین باید به صورت تازه مصرف شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.