بازار جدیدترین پنیر ورقه ای
پنیر ورقه ای یکی از بهترین نوع پنیر می باشد. این پنیر در نوع های مختلف از جمله پارمسان، چدار، گودا می باشد و به شکل ورقه ای برش داده می شود.هر پنیری در شرایط خاص و ویژه ایی تولید می گردد.
- بیشتر بخوانید: پنیر پارمزان
پنیر دارای مزیت ها و معایبی بوده و هرکدام مخصوص وعده های مختلف غذایی می باشد. پنیر ورقه ای بیشتر در مکان هایی که غذاهای سریع و فست فودی پخته می شود، استفاده می گردد. پنیر ها از نظر بافت در 4 نوع مختلف تولید می گردد که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.
انواع بافت پنیر:
- پنیرهای خشک
- پنیرهای نیمه خشک
- پنیرهای نیمه نرم
- پنیرهای نرم
- بیشتر بخوانید: پنیر حیوانی
پنیر های خشک: این گروه از پنیر ها بافت خشک و سفتی دارند و معمولا بر اثر حرارت به سرعت برشته می شوند. به همین دلیل در زمان سرو غذا یا در چند لحظه آخر روی غذا داده می شود. پارمزان معروف ترین پنیر این خانواده است. پنیر های نیمه خشک: بخش بزرگی از پنیر ها در این گروه قرار می گیرند و روش مصرف بسیار متنوعی دارند.
- بیشتر بخوانید: پنیر لاکتیکی
چدار، فتا، سوییس چیز در این گروه قرار دارند. پنیرهای نرم یا نیمه نرم: در این گروه معمولا پنیر ها هم در غذا و هم به تنهایی سرو می شوند. موتزارلا، کممبر و پنیر محلی از معروف ترین اعضای این خانواده هستند. پنیر های خیلی نرم: استفاده بخش بزرگی از این گروه در انواع غذا و دسر است.ماسکارپونه، پنیر خامه ای، ریکوتا و کاتج چیز پنیر های مشهور این گروه هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.