بازار خرید پنیر لیقوان

بازار خرید پنیر لیقوان

پنیر لیقوان یکی از پنیرهای خوشمزه و خوش طعم ایرانی بوده که در وعده ی صبحانه از این پنیر استفاده می گردد. این پنیر در شرایط خاص و ویژه ای به عمل آمده و یک اشتباه در درست کردن این نوع پنیر می تواند برای یک کارخانه دار بزرگ بسیار زیان آور باشد. لازم است که بدانید نوع سنتی این پنیر خوشمزه تر بوده در حالیکه نوع کارخانه ای این پنیر از مقداری چربی دیگر نیز در تهیه ی پنیر لیقوان استفاده کرده که باعث شده کمی رنگ این پنیر عوض گردد.

فروش پنیر لیقوان

 

ویژگی های پنیر لیقوان:

  • دارای مقدار زیادی نمک می باشد
  • نوع سنتی آن دارای رنگ سفید بوده است.
  • این پنیر طعمی ترد و شور دارد.
  • این پنیر براساس کیفیت شامل سه نوع دیگر می باشد.
  • دارای ارزش غذایی بالایی است.

عوامل تاثیر گذار بر کیفیت پنیر لیقوان:

  • شرایط آب و هوایی محل تولید شیر.
  • شرایط آب و هوایی محل فرآوری.
  • شرایط آب و هوایی تبدیل شیرگوسفندی به پنیر.
  • مقدار آب نمکی که در ساخت این پنیر استفاده می گردد.
  • کیفیت ابزار و تجهیزات واحد تولیدی.
  • بافت گیاهی چراگاه های دام های تولید کننده شیر.
  • کنترل کیفیت شیر و مطمئن بوده از پاستوریزه بود مواد لبنی.

بازار خرید پنیر لیقوان

پنیر لیقوان چند ماه در آب نمک باید بماند تا برسد؟

این پنیر باید حداقل 2 ماه، در آب نمک باقی بماند زیرا در این مدت احتمال رشد میکروب بروسلا، را کاهش داده و عامل تب مالت در پنیر به صفر می رسد. همانطور که می دانید نمک خاصیت ضدعفونی کنندگی داشته و میکروب های مواد را از بین می برد. تحقیقات نشان داده ، پنیرهایی که به مدت کوتاه تری در آب نمک می مانند، حاوی میکروب بروسلا هستند. پنیر لیقوان برخلاف پنیرهای دیگر مانند پنیر پیتزاها، پنیر های چدار و گودا و… از آبی که قبلا جوشیده شده تهیه می گردد و باعث می شود نسبت به نوع های دیگر از نظر میکروب و باکتری به حد صفر برسد.

 

 

 

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.