بازار فروش جدیدترین پنیر پیتزا
پنیر پیتزا یک پنیر بسیار پرمصرف در فست فودی ها و پیتزایی ها می باشد. یکی از معروف ترین پنیرهای پیتزا، پنیر موزارلا می باشد که در ادامه بیشتر با آن آشنا خواهید شد. استفاده همزمان پنیر پیتزا با سبزیجات فراوان باعث می شود که مواد ناسالم آن کمتر جذب خون شود و مضرات آن را کاهش می دهد. چربی موجود در پنیر پیتزا از نوع خوبی نیست چرا که این چربی از نوع اشباع شده و ترانس است. اسید چرب ترانس، پروسه کش دار شدن پنیر پیتزا را افزایش می دهد و در حقیقت فرآیند کش دار شدن پنیر پیتزا، کیفیت آن را به طور قابل ملاحظه ای کاهش می دهد.
ویژگی های پنیر موزارلا:
- این پنیر از خانواده ی پاستافیلا بوده و یک پنیر کاملا ایتالیایی است.
- رنگ این پنیر معمولا سفید است.
- خاصیت کش دار بودن و الاستیکی دارد.
- دارای چربی بالایی است.
- از شیر گاومیش تولید می شود.
علاوه بر موزارلا پنیر چدار، و پنیر پروسس نیز به عنوان پنیر پیتزا مورد استفاده قرار می گیرند. اما موزارلا بیشترین استفاده را داشته و بعنوان پنیر اصلی پیتزا مورد نظر است. لازم به ذکر است که پنیر چدار برای حرارت پایین و زمان کوتاه جواب می دهد در غیر این صورت در اثر حرارت زیاد روغن زیادی را پس می دهد و پیتزا را از بویی نامناسب پرخواهد کرد. اما دلیل استفاده از چدار این است که پنیرچدار دارای طعمی غلیظ تر از موزارلا بوده و به همین دلیل می تواند طعم پیتزا را بسیار خوشمزه تر کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.