بازار پخش خرده پنیر برشته
پنیر برشته یکی از غذاهای اصیل ایرانی بوده و در شمال کشور از این غذا تهیه می گردد. همه ی ما تصورمان از پنیر این است که فقط در وعده های صبحانه مصرف می گردد. در حالیکه پنیرهای زیادی وجود دارند که با طبخ طعم اصلی آنها مشخص می گردد و به تنهایی شاید مزه ی جالبی نداشته باشد. پنیر به این دلیل که از شیر تهیه می گردد دارای ارزش غذایی بسیار بالایی بوده و بر اساس اینکه از چه نوع شیری استفاده می گردد پنیر نیز دسته بندی می شود به دو نوع کم چرب و پرچرب.
ویژگی های پنیر برشته:
- این پنیر با نام پنیر وورووشته، و یا پنیر ورشون نیز نامگذاری شده است.
- این غذا را می توان با پنیر سفید، لیقوان و یا فتا درست کرد.
- این غذا 10 دقیقه زمان لازم دارد برای پخت.
- این پنیر را می توان در وعده های صبحانه، میان وعده و یا پیش غذا سرو کرد.
- این نوع پنیر سرشار از ویتامین و مواد مغذی برای بدن می باشد.
همانطور که می دانید پنیر از نظر بافت دارای نوع های مختلفی است. عاملی که موجب تفاوت بافت نرم و سفت انواع پنیرها نسبت به هم می شود، میزان آب موجود در لخته پنیر است. پنیرهای موجود در بازار سه نوع بافت نرم، متوسط و سفت دارند. پنیر های نرم از انواعی است که آب موجود در لخته پنیر زیادتر است و در مقایسه با دیگر پنیرهای سخت و نیمه سخت از خواص بویژه کلسیم کمتری برخوردارند و هر چه پنیر همچون انواع پنیر لیقوان، سفید و تبریز بهتر آبگیری و سفت و سخت تر شود درصد کلسیم بیشتری خواهد داشت.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.