در طب عامیانه از نعناع برای درمان بیماری های مختلف مانند: تهوع، استفراغ، سرماخوردگی، عفونت های دستگاه تنفسی و دیسمنوره استفاده می شود.
نعناع همچنین توسط طب هومیوپاتی مورد بهره برداری قرار می گیرد، جایی که می توان آن را به شکل گرانول، تنتور مادر و قطره های خوراکی یافت.
در زمینه هومیوپاتی از این گیاه در موارد سرماخوردگی، سوء هاضمه همراه با نفخ، آئروفاژی و قولنج صفراوی استفاده می شود.
دوز داروی هومیوپاتی مورد استفاده می تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد، همچنین با توجه به نوع بیماری که باید درمان شود و نوع آماده سازی و رقیق سازی هومیوپاتی مورد استفاده قرار می گیرد.
کاربردهای قرص نعنا دکتر نامی برای درمان اختلالات ذکر شده نه مورد تایید قرار گرفته اند و نه توسط تست های تجربی مناسب پشتیبانی می شوند و یا از آنها عبور نکرده اند به همین دلیل، آنها می توانند فاقد اثر درمانی باشند یا حتی برای سلامتی مضر باشند.
در صورت حساسیت بیش از حد شناخته شده به یک یا چند جزء، در بیماران مبتلا به گلوکوم یا بیماری تیروئید و در بیماران مبتلا به انسداد مجرای صفراوی، سنگ کلیه و/یا آسیب شدید کبدی، از مصرف نعنا خودداری کنید.
همچنین مصرف نعناع در دوران بارداری و شیردهی در نوزادان و کودکان خردسال توصیه نمی شود پس از مصرف نعناع، واکنشهای آلرژیک، سمیت کبدی (فقط برای منتا پولژیوم نشان داده شده است)، حالت تهوع، سرگیجه، افزایش رفلاکس معده به مری ممکن است ظاهر شود.
همچنین، ممکن است پس از استفاده از اسانس نعناع روی پوست، تحریک پوست ایجاد شود.
نعناع ممکن است با عملکرد داروهایی مانند:
مسدود کننده های کانال کلسیم، زیرا مصرف همزمان اسانس نعناع می تواند اثربخشی درمانی این داروها را کاهش دهد.
داروهای متابولیزه شده توسط CYP1A2 و CYP2E1، زیرا نعناع قادر به مهار این ایزوفرم های سیتوکروم P450 است و بنابراین می تواند بر فعالیت داروهای متابولیزه شده توسط آنها تأثیر بگذارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.