تجارت انواع پنیر پیتزا
پنیر پیتزا یک مدل از پنیرهای تولید شده در بازار بوده است. گاهی اوقات دوست داریم همراه با دوستان به تفریح رفته و روزی به یادماندنی را برای خودمان رقم بزنیم و روزمان را با غذایی خوشمزه به پایان برسانیم. بیشتر ما دوست داریم درهفته چند بار پیتزا را برای وعده های غذایی مان انتخاب کنیم بنابراین پنیری که در تهیه ی این غذا به کار برده می شود بسیار حائز اهمیت است.
- بیشتر بخوانید: پنیر تالش
پنیر پیتزا یک پنیر خوشمزه می باشد و حالتی کش دار و هوس انگیز به غذا خواهد داد. در ادامه با ویژگی های این پنیر بیشتر آشنا خواهید شد.
ویژگی پنیر پیتزا:
- دارای بافتی نرم و کش دار است.
- دارای پروتئین و ویتامین های بخصوصی است.
- در رنگ های سفید و مایل به زرد تولید می گردد.
- به دو صورت سنتی و کارخانه ای(پروسس) تولید می گردد.
پنیر موزارلا یکی از اصلی ترین نوع پنیر در تولید پیتزا می باشد. این پنیر از خانواده پاستافیلا بوده و بافتی کش دار و نرم دارد. پنیر پروسس نیز نوعی از پنیر پیتزا بوده اما این پنیر از مخلوط چند پنیر دیگر با پنیر اولیه به عنوان ماده اصلی و افزودن امولوسیون کننده مجاز و حرارت دادن مخلوط در شرایط مناسب تولید می شود. پنیر موزارلا از شیر گاو تولید می گردد به همین دلیل دارای چربی و پروتئین های مناسبی است که در ادامه به آن اشاره خواهیم داشت.
ترکیبات پنیر پیتزا:
یک برش 100 گرمی پیتزا حاوی ترکیبات زیر است:
- انرژی 300 کیلو کالری
- کربوهیدرات 2/2 گرم
- قند ساده 1 گرم
- فیبر رژیمی 1 گرم
- چربی 22 گرم
- پروتئین 22 گرم
- کلسیم 500 میلی گرم
- فسفر 350 میلی گرم
- پتاسیم 80 میلی گرم
- سدیم 630 میلی گرم
- ریبو فلاوین 5/0 میلی گرم
- تیامین 4/0 میلی گرم
- نیاسین 4/3 میلی گرم
- فولات 96 میکروگرم
- سلنیوم 25 میکرو گرم
به غیر از پنیر موزارلا و پروسس، پنیر گودا نیز می تواند به عنوان پنیر پیتزا مورد استفاده قرار گیرد. اما این پنیر زمانی مناسب است که پیتزا در زمان کوتاه مدتی تهیه گردد زیرا این پنیر در مدت زمان طولانی اگر زیر حرارت بماندباعث می شود که پنیر روغن زیادی پس می دهد و طعم و بوی پیتزا را خراب می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.