تجارت بهترین پنیر پیتزا
پنیر پیتزا یکی از خوشمزه ترین و مناسب ترین پنیرها بوده است و اغلب برای درست کردن انواع پیتزاها مورد استفاده بوده است. اغلب پنیرهایی که در ایران برای تهیه پیتزا مورد استفاده بوده است پنیر موزارلا و پنیر پروسس می باشد این دو نوع پنیر دارای خاصیت کش دار و الاستیکی هستند و می توانند طعم بسیار جالبی به پیتزا بدهند. معمولا به این دلیل از پنیرهای پیتزا در تهیه ی پیتزا استفاده می گردد که بتواند مواد پیتزا را به راحتی در کنار هم قرار دهد و همچنین ظاهر زیبایی به پیتزا بدهد. در ادامه بیشتر با ویژگی های پنیر پیتزا آشنا خواهید شد.
ویژگی های پنیر پیتزا:
- این نوع پنیر دارای چربی زیادی است.
- معمولا از شیر گاو تولید می گردد.
- با حرارت به راحتی ذوب می شوند.
- پنیرهای پیتزا معمولا از نظر بافت، حالتی نیمه جامد دارند.
- در برخی از تولیدی ها این پنیر زرد رنگ و در برخی دیگر این پنیر سفید رنگ است.
در برخی از پیتزا ها از پنیر موزارلا و در برخی دیگر از پنیر پروسس استفاده می کنند. پنیرهای موزارلا بسیار پر چرب هستند. البته در نوع کم چرب نیز تولید می شود. این نوع پنیرها با وجود چربی بالایی که دارند اما دارای درصد نمک بسیار پایینی هستند و همین امر می تواندیک مزیت باشد.پنیر بدلیل وجود کلسیم فراوانی که دارد در نوع های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. پنیر پیتزا نیز دارای کلسیم و فسفر و پروتئین می باشد و می توان این پنیر خوشمزه را در تهیه ی انواع پیتزاها و در برخی از لازانیاها نیز مورد استفاده قرار داد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.