تجارت عمده پنیر برشته
پنیر برشته یکی از غذاهای معروف گیلکی ها بوده است. این پنیر با نام پنیر وورورشته نیز نام گذاری شده است. ممکن است طرز تهیه این نوع پنیر در شهرهای مختلف شمال کشور کمی تغییر کند اما درست کردن این خوراک محلی بسیار ساده است، در زمان کوتاهی بین ۱۰ تا ۲۰ دقیقه آماده میشود و میتواند یک شام، ناهار و حتی عصرانه یا صبحانه انرژیزا باشد. این پنیر را معمولا برای درست کردن املت به کار می برند که یک غذای کاملا شمالی می باشد.
مواد لازم پنیر برشته شمالی:
- پنیر فتا، لیقوان و یاسفید 400 گرم
- تخم مرغ 4 عدد
- سیر 2 حبه
- روغن 2 قاشق غذا خوری
- شوید خشک 1 قاشق غذاخوری
- زردچوبه 1/2 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر برشته شمالی جزو غذای محلی – گیلانی میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد. این غذا دارای ارزش غذایی بالایی بوده است، زیرا از پنیر و تخم مرغ استفاده می گردد و این دو ماده خود دارای ویتامین و پروتئین مخصوص به خود می باشند.لازم به ذکر است که این نوع پنیر تنها با املت درست نمی شود بلکه غذاهایی مانند عدس پلو نیز با این پنیر درست می شود و برای صبحانه می توان این پنیر را همراه با گردو میل کرد. در این سایت انواع پنیر برشته با کیفیت ترین و مرغوب ترین نوع آن عرضه می گردد و اگر هوس غذای گیلانی یا شمالی را دارید می توانید همین حالا این پنیر را سفارش دهید و این غذا را تهیه نمایید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.