توزیع جدیدترین پنیر خامه
پنیر خامه ای یکی از محصولات خوشمزه ی لبنی می باشد و بیشتر کودکان این نوع پنیر را دوست دارند. همان طور که از نامش پیداست از ترکیب خامه با لبنیاتی مانند شیر این پنیر تهیه گردیده است. پنیرها دارای بافت متفاوتی بوده و به دو دسته کم چرب و پرچرب تقسیم می گردد. پنیر خامه ای جزو دسته ی پرچرب ازنوع های مختلف پنیر بوده و همراه با صبحانه میل می گردد. در این سایت انواع پنیرخامه با بالاترین کیفیت و خوش مزه ترین طعم تولید و به بازار عرضه می گردد.
ویژگی پنیر خامه ای:
- نوعی پنیر نرم سفید است
- طعم ملایمی دارد.
- زود طبخ است.
- قابلیت گسترده شدن دارد.
- بسیار نرم و لطیف است.
تفاوتی که این پنیر با پنیر های دیگر دارد این است که پنیر خامه ای را نمی گذارند بماند تا به اصطلاح رسیده شود؛ بلکه آن را تازه مصرف می کنند. این نوع پنیر را در تهیه برخی دسرها از جمله کیک پنیری به کار می برند. روی برخی انواع نان از این پنیر می ریزند و در کنار خوراک ماهی آزاد هم از این پنیر استفاده می کنند.
- بیشتر بخوانید: پنیر پارمزان
پنیر خامه ای اولین بار در سال 1872 در ایالات متحده آمریکا تهیه شد؛ زمانی که یک لبنیاتی نوعی پنیر عرضه نمود که در تهیه آن به جز شیر کامل (شیری که چربی آن را اصلاً نگرفته اند)، از خامه هم استفاده شده بود. سپس در سال 1880، یک تولید کننده پنیر اهل نیو یورک، این پنیر را داخل فویل بسته بندی و عرضه کرد. او نام این پنیر را پنیر فیلادلفیا گذاشت.
- بیشتر بخوانید: پنیر پیتزا
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.