توزیع مستقیم پنیر خامه
پنیر خامه نوعی پنیر نرم سفید است که طعم ملایمی دارد. تفاوتی که این پنیر با پنیر های دیگر دارد این است که پنیر خامه ای را نمی گذارند بماند تا به اصطلاح رسیده شود؛ بلکه آن را تازه مصرف می کنند. این نوع پنیر را در تهیه برخی دسرها از جمله کیک پنیری به کار می برند. روی برخی انواع نان از این پنیر می ریزند و در کنار خوراک ماهی آزاد هم از این پنیر استفاده می کنند. پنیرهای خامه در دو نوع کم چرب و پرچرب تولید می گردد. برای افرادی که دارای چربی خون بسیار بالایی هستند نوع کم چرب توصیه می گردد.
مواد معدنی پنیرهای خامه ای پرچرب:
- کلسیم
- آهن
- منیزیم
- فسفر
- پتاسیم
- سدیم
- روی
- مس
- منگنز
- سلنیم
پنیر های خامه ای معمولا بسیار کم نمک می باشند و در برخی از نوع ها این پنیر بدون نمک است.پنیر ماسکارپونه تشابه بسیار زیادی با این پنیر داشته به همین دلیل برخی افراد آن را با پنیرهای خامه ای اشتباه می گیرند. پنیر خامه ای اولین بار در سال 1872 در ایالات متحده آمریکا تهیه شد؛ زمانی که یک لبنیاتی نوعی پنیر عرضه نمود که در تهیه آن به جز شیر کامل (شیری که چربی آن را اصلاً نگرفته اند)، از خامه هم استفاده شده بود. سپس در سال 1880، یک تولید کننده پنیر اهل نیو یورک، این پنیر را داخل فویل بسته بندی و عرضه کرد. او نام این پنیر را پنیر فیلادلفیا گذاشت. از آنجا که در تهیه این نوع پنیر از شیر کامل به علاوه خامه استفاده می کنند، میزان چربی این نوع پنیر بالا می باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.