خرید انواع پنیر چدار
پنیر چدار یکی از پنیرهایی می باشد که از شیر گاو تهیه شده است. این پنیر دارای بافتی سفت بوده و رنگی مایل به زرد یا نارنجی دارد. زمان مناسب و کافی برای تولید یک پنیر خوب از نوع چدار 2 الی 3 ماه طول می کشد و به محض اینکه این پنیر خشک شد می توان آن را مورد استفاده قرار داد. جالب است بدانید که این پنیر متعلق به کشور انگلیس بوده و یکی از مورد علاقه ترین نوع پنیر در این کشور است به نحوی که الان هم این پنیر را به شکل سنتی تولید و به بازار عرضه می کنند.
مقدار مواد معدنی و ویتامین در 100 گرم پنیر چدار:
- کل چربی 33 گرم
- چربی اشباع شده 21 گرم
- چربی غیر اشباع شده 10 گرم
- پتاسیم 98 میلی گرم
- سدیم 621 میلی گرم
- مجموع کربوهیدرات 1.3 گرم
- کلسترول 105 میلی گرم
پنیر چدار دارای ویتامین های بسیار زیادی می باشد که شامل ویتامین b12 ، ویتامین آ، ویتامین دی و چند نوع دیگر ویتامین می باشد. برخی افراد از این پنیر برای تهیه ی پیتزا استفاده می کنند، لازم است بدانید که این نوع پنیر برای فواصل زمانی کم مناسب است که در نزدیک حرارت قرار بگیرد اگر پخت پیتزا طول می کشد توصیه می شود که از این نوع پنیر در تهیه پیتزا استفاده نکنید، زیرا با قراردادن این پنیر در دمای بسیار زیاد، موجب می شود روغن زیادی را پس دهد و بوی نامطبوع و بد را روی پیتزا ایجاد کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.