خرید و فروش انواع پنیر پیتزا
پنیر پیتزا نوعی پنیر پرورده پاستوریزه است که در تهیه پیتزا به کار می رود. این نوع پنیر به دو فرم صنعتی و سنتی وجود داشته و برای بکار گیری آن به گونه های مختلف ورقه ای، رشته ای و… به کار گرفته می شود. این پنیر در فرآیند تهیه ی پیتزا با ذوب شدن برروی سطح غذا، تاثیر کشسان و چسپنده خود را نشان می دهد. این پنیر با پنیرهایی مانند موزارلا فرق دارد و همچنین دارای بافتی نرم است.
ترکیبات پنیر پیتزا:
- انرژی
- کربوهیدرات
- قند
- فیبر رژیمی
- چربی
- پروتئین
- کلسیم
- فسفر
- پتاسیم
- سدیم
- و…
برای تولید پنیر پیتزا در ایران از پنیری به نام پنیر اولیه استفاده میکنند (البته گاهی هم از خود شیر برای تهیه این نوع پنیر استفاده میشود). پنیر اولیه، ضایعاتی از پنیر (مثلا پنیر پروسس، لیقوان و…) است که از منابع مختلفی به دست میآید. معمولا این ضایعات را داخل تانکی میریزند و آن را تا حدی اسیدی میکنند. سپس باکتری و استارتر به آن میزنند تا کمی طعم بگیرد و تا اندازهای هم ترش بشود. با این کار، محصول به دست آمده لخته میشود. پیش از اینکه لختهها خیلی سفت بشوند، آنها را با آب داغ میشویند.
در نتیجه پروتئین شیر که بیشتر آن کازئین است (پروتئین کازئین خاصیت کش آمدن و پلاستیکی دارد)، استخراج و بستهبندی میشود. در نهایت هم این پروتئین استخراج شده را در پنیر پیتزا با مواد دیگری مانند برخی افزودنیها، طعمدهندهها و پایدار کنندهها مخلوط میکنند تا پنیر پیتزا با ویژگیهایی که ما میبینیم، در دسترسمان قرار بگیرد. پنیر پیتزای تولیدشده نهایی که باید رنگ سفید و بافت کشسانی داشته باشد، در سردخانهها نگهداری و آماده ورود به بازار میشود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.