خرید و فروش خرده پنیر لیقوان
پنیر لیقوان یک پنیر کاملا ایرانی و خوشمزه می باشد و دارای اصالت بالایی است. این پنیر در دامنه های کوه سهند، یکی از کوه های نزدیک آذربایجان، برای اولین بار تهیه گردید. دلیل خوش طعم بودن و کیفیت بالای این پنیر استفاده از آب های معدنی این منطقه بوده و همین امر باعث شده که پنیر یک دست و خوشمزه به عمل آید. پنیرها دارای نوع های بسیار متنوعی می باشند و هرکدام دارای شرایط خاص و ویژه ای هستند. به نحوی که برخی از پنیرها بر اساس سال هایی که تولید می گردند نامگداری می شوند. مثلا پنیرهای کهنه یا جدید.
ویزگی های پنیر لیقوان:
- این پنیر دارای بافتی شور و ترد می باشد.
- رنگ این پنیر سفید می باشد.
- بافت داخلی آن دارای سوراخ هایی به اندازه نخود می باشد.
- این پنیر به سه نوع پنیر اعلا، پنیرمعمولی و پنیر تبریزی تقسیم می گردد.
- این پنیر از شیر گوسفند تولید می گردد.
- این پنیر فقط مخصوص صبحانه می باشد.
- یک پنیر کاملا سنتی می باشد.
ممکن است گاه سوالاتی در خصوص تهیه ی این نوع پنیر پیش بیاید مثلا: پنیر لیقوان سنتی، سفید است اما رنگ پنیرهای لیقوان کارخانه ای کمی به زردی می زند، چرا؟ چنین پنیری پنیر لیقوان اصل رسیده در آب نمک نیست، بلکه پنیری فرآوری شده(پروسس) است که طعم پنیر لیقوان را دارد. این پنیرها مخلوطی از انواع پنیر همراه مقداری خامه و کره هستند. همچنین یکی دیگر از سوالاتی که بسیار مهم است، این می باشد که پنیر لیقوان چند ماه در آب نمک می ماند تا برسد؟
حداقل 2 ماه، در این مدت احتمال رشد میکروب بروسلا، عامل تب مالت در پنیر به صفر می رسد. تحقیقات نشان داده اند پنیرهایی که به مدت کوتاه تری در آب نمک می مانند، حاوی میکروب بروسلا هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.