صادرات انواع پنیر ورقه ای
پنیر ورقه ای یک پنیر بسیار خوشمزه و خوش ظاهر می باشد. این نوع پنیر دارای نوع های بسیار متفاوتی بوده است. پنیر به عنوان جزیی از گروه لبنیات، منبع خوبی از پروتئین، کلسیم و فسفر است.
- بیشتر بخوانید: پنیر گوسفندی
مصرف ۳۰ گرم پنیر (معادل یک قوطی کبریت ) در حدود ۸ گرم پروتئین و ۲۰۰ میلی گرم کلسیم به بدن می رساند. در حالی که ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم شیر (معادل یک لیوان شیر) چنین میزان کلسیمی را به بدن می رساند.
انواع پنیرهای ورقه ای:
- پنیرهای گودا
- پنیرهای چدار
- پنیرهای پستو
- پنیرهای پارمسان
- پنیرهای بلوچیز
- و…
- بیشتر بخوانید: پنیر پارمزان
پنیرهایی که به شکل ورقه ای می باشند همان پنیرهایی هستند که در نوع هایی مانند دایره ای یا مربعی تولید می شوند. پنیرهای ورقه ای در انواع فست فودی ها و انواع ساندویچی ها بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان مثال پنیرهای ورقه ای بلوچیز: برای تهیه ی این پنیر از پنیر طبیعی بلوچیز استفاده شده است.بلوچیز نوعی پنیر نرم فرانسوی است که به دلیل گه های آبی که دارد آن را بلوچیز نامیده اند.
- بیشتر بخوانید: پنیر سفید
برای تهیه ی انواع برگرها و غذاهایی که با گوشت قرمز و انواع سس و ساندویچ استفاده می شود. این پنیر به مدت 2 ماه در یخچال قابل نگهداری است.کشور فرانسه که در جهان به عنوان پیشگام صنعت تولید پنیر شناخته می شود، از سال ها قبل توانسته با بهره گیری از خواص برخی از قارچ ها، این محصول را با طعم ها و عطرهای متفاوتی تولید کند. این محصولات را در دنیا با نام بلوچیز(dluecheese) یا همان پنیر آبی می شناسند و تولید آن ها نیز دارای مراحل و تکنیک های ویژه ای است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.