صادرات خرده پنیر پیتزا

صادرات خرده پنیر پیتزا

پنیر پیتزا یکی از پنیرهای مورد استفاده در تهیه پیتزا می باشد، این پنیر جزو دسته ی پنیرهایی است که دارای رطوبت بالایی است. این پنیر خیلی سریع ذوب می شود. این پنیر نوعی پنیر پاستوریزه و پرورده می باشد. این نوع پنیر به دو صورت صنعتی و سنتی تولید می شود. این پنیر به عنوان رشته ای، ورقه ای و… مورد استفاده قرار می گیرد. پنیر پیتزا با پنیر موزارلا بسیار تفاوت داشته و بافتی نرم دارد.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

صادرات خرده پنیر پیتزا

یک برش پنیر پیتزا 100گرمی حاوی موارد زیر است:

  • کربوهیدرات 2/2 گرم
  • پروتئین 22 گرم
  • چربی 22 گرم
  • کلسیم 500 گرم
  • فسفر 350 گرم
  • پتاسیم 80 گرم
  • سدیم 630 گرم
  • سلنیوم 25 میکرو گرم

صادرات خرده پنیر پیتزا

پنیر پیتزا یک نوع پنیر کش دار و نرم می باشد و روی انواع پیتزا ها و لازانیاها استفاده می گردد به نحوی که چهره ی هوس انگیز و دلربایی را به غذا می دهد. این پنیر به صورت پروسس دار و پنیر پاستافیلا تولید و به بازار عرضه می گردد. پنیر پروسس دار دارای 15 درصد چربی، 18 درصد پروتئین و یک درصد نمک می باشد. که اگر حاوی چربی گیاهی باشدپروتئین آن به 17 درصد می رسد. پنیر موزارا یا همان پاستافیلا همان پنیر اصلی و مخصوص پیتزا می باشد و در برخی اوقات از نوع پروسس دار استفاده می کنند. لازم به ذکر است لبنیاتی که در تهیه ی این پنیر به کار می رود دارای چربی و پروتئین می باشد که منشا آن همان لبنیات تازه ای است که در آن بکار می رود.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.