صادرات خرده پنیر پیتزا
پنیر پیتزا یکی از پنیرهای مورد استفاده در تهیه پیتزا می باشد، این پنیر جزو دسته ی پنیرهایی است که دارای رطوبت بالایی است. این پنیر خیلی سریع ذوب می شود. این پنیر نوعی پنیر پاستوریزه و پرورده می باشد. این نوع پنیر به دو صورت صنعتی و سنتی تولید می شود. این پنیر به عنوان رشته ای، ورقه ای و… مورد استفاده قرار می گیرد. پنیر پیتزا با پنیر موزارلا بسیار تفاوت داشته و بافتی نرم دارد.
یک برش پنیر پیتزا 100گرمی حاوی موارد زیر است:
- کربوهیدرات 2/2 گرم
- پروتئین 22 گرم
- چربی 22 گرم
- کلسیم 500 گرم
- فسفر 350 گرم
- پتاسیم 80 گرم
- سدیم 630 گرم
- سلنیوم 25 میکرو گرم
پنیر پیتزا یک نوع پنیر کش دار و نرم می باشد و روی انواع پیتزا ها و لازانیاها استفاده می گردد به نحوی که چهره ی هوس انگیز و دلربایی را به غذا می دهد. این پنیر به صورت پروسس دار و پنیر پاستافیلا تولید و به بازار عرضه می گردد. پنیر پروسس دار دارای 15 درصد چربی، 18 درصد پروتئین و یک درصد نمک می باشد. که اگر حاوی چربی گیاهی باشدپروتئین آن به 17 درصد می رسد. پنیر موزارا یا همان پاستافیلا همان پنیر اصلی و مخصوص پیتزا می باشد و در برخی اوقات از نوع پروسس دار استفاده می کنند. لازم به ذکر است لبنیاتی که در تهیه ی این پنیر به کار می رود دارای چربی و پروتئین می باشد که منشا آن همان لبنیات تازه ای است که در آن بکار می رود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.