پنیر ورقه ای موزارلا
یک نوع پنیر دلمه مانند ونرم است که برا اولین بار در کشور ایتالیا درست شد.این نوع پنیر به شکل سنتی از شیر بوفالو درست می شده است ولی امروزه این پنیر با شیر گاو درست می شود.بافت این پنیر بسیار لطیف است و طعمی شبیه به طعم شیر دارد.پنیر موزارلا تازه به دلیل داشتن مقدارکمی از چربی و سدیم،یکی از سالم ترین پنیرها به حساب می آید.
پنیر موزارلا برخلاف انواع دیگر پنیر، کهنه نیست و بهتر است ظرف مدت چند ساعت پس از درست شدن،سرو بشود.فرآیند درست کردن پنیر موزارلا،پاستا فیلا نامیده می شود.
تهیه پنیر ورقه ای موزارلا
در ابتدا شیر با یک نوع آب پنیر که حاوی باکتریهای ترموفیلیک است مخلوط میشود و سپس پنیر مایه به آن اضافه میشود، تا دلمههای پنیر موزارلا فرم بگیرند. در مرحله بعدی، این دلمهها داخل آب یا کشک گرم میشوند تا زمانی که رشتههای پنیر موزارلا تشکیل بشوند و بافت آنها کمی انعطاف پذیر بشود. سپس دلمههای کشیده شده و ورز داده میشوند و به شکل توپهای کوچکی فرم داده میشوند، تا پنیز موزارلا ساده درست بشود. درست کردن پنیر موزارلا در خانه نیز کار بسیار آسانی است و فقط به 30 دقیقه زمان نیاز دارد.
غذا با پنیر ورقه ای موزارلا
دستور پخت پیتزا پنیر موزارلا و ریحان
خمیر پیتزا را روی یک ورق روغنی بزرگ قرار دهید و روی آن حوله تمیز و نم دار بگذارید. اجازه دهید خمیر به مدت ۴۵ دقیقه گرم باشد تا پف کند. فر را تا دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر پیتزا را روی یک ورق روغنی قرار دهید و به یک دایره ۳۰ سانتی تبدیلش کنید. لبه های خمیر را چین دهید. خمیر پیتزا را به همراه ورق روغنی درون سینی پخت بزرگ قرار دهید. سینی را در قسمت پایینی فر قرار دهید و به مدت ۵ دقیقه در دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت بپزید. سس را به صورت مساوی روی خمیر پیتزا بمالید اما مقداری از کناره ها را خالی بگذارید. حالا روی خمیر و سس اسلایس های پنیر را قرار دهید. ۱۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که خمیر طلایی رنگ و پنیرها ذوب شوند، بپزید. پیتزا را از فر دربیاورید و بگذارید ۵ دقیقه بماند. سپس روی آن برگ های ریحان را قرار دهید. به همین سادگی شام ساده و خوشمزه برای خودتان درست کرده اید.
طرز پخت سیب زمینی با پنیر موزارلا
مواد لازم (برای ۶ نفر) • ۵ عدد سیبزمینی بزرگ • ۴ فنجان پنیر رنده موزازلای تی.اس.تی • ۳ عدد پیازچهٔ سبز خرد شده • ۵۰۰ گرم سوسیس پپرونی به قطعات ۱/۴ تقسیم شده روش پخت برای پخت سیبزمینی با پنیر موزارلا، ابتدا گرمای فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سپس سیبزمینیها را شسته و در فر بگذارید بگذارید بمانند خوب کباب شوند. سپس سیب زمینیها را از داخل فر بردارید. درجه حرارت فر را کاهش داده و روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سیب زمینیهای پخته شده را از وسط به دو نیم کنید. داخل سیبزمینی را با قاشق خالی کنید به اندازهای که یک لایه نازک بر روی پوست بماند. سوسیس پپرونی را به ۴ قسمت به شکل نوار ببرید. نوارهای بریذه شده را بگذارید تا کمی بپزد. ۱ فنجان پنیر موزارلای رنده را با چند نوار بریده شده سوسیس درون سیب زمینی بریزید. روی آن را با فلفل، پیازچه سبز و پنیر موزارلای باقی مانده پر کنید. سیب زمینیهای آماده شده را داخل فویل آلومینیومی بگذارید و آنها را در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید بپزد تا زمانی که پنیر موزارلا طلایی شود. حالا سیب زمینی با پنیر موزارلا آماده است آن را به عنوان پیش غذا سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ و پنیر فیله مرغ:
۵ عدد پیاز: ۱ عدد قارچ خرد شده: ۱ لیوان نان باگت ساندویچی: ۵ عدد فلفل دلمهای: ۱ عدد پنیر موزارلا: ۱۵۰ گرم پنیر گودا: ۵ ورق نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم روغن: به میزان لازم نکات مربوط به مواد اولیه نکات مربوط به پنیر گودا پنیر گودا یکی از انواع پنیرهاست که معمولاً به صورت ورقهای نازک زرد رنگ است و بافت نرمی دارد. این پنیر برای اولین بار در روستای گودا در جنوب کشور هلند تولید شد. این پنیر سرشار از کلسیم، فسفر، ویتامین و پروتئین است. پنیر گودا طعمی شبیه به خامه دارد و برای استفاده در ساندویچ، ماکارونی، لازانیا و انواع دیپ کاربرد دارد. هنگام خرید پنیر گودا به این نکته توجه داشته باشید که هرقدر زمان بیشتری از تولید آن گذشته باشد، طعم پنیر تندتر خواهد شد و مزهای شبیه کارامل به خود میگیرد. همچنین هنگام خرید پنیر گودا به مواد اضافه شده در آن مانند ادویهها که پشت بسته درج شده است، توجه کنید. نکات مربوط به فلفل دلمهای فلفل دلمهای یکی از سبزیجات پرخاصیت است که مصرف آن برای تمامی افراد بهویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قویتری دارد. فلفل دلمهای به دلیل مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و همچنین برای درمان کمخونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و رفع یبوست بسیار مفید است. ته فلفل دلمهای برجستگیهایی وجود دارد. فلفل دلمههایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند. فلفل دلمهای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خامخواری مناسبتر از فلفل نر است. فلفل دلمهای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کمتری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده میشود و در آشپزی کاربردیتر است. برعکس فلفل دلمهای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمیشود و خوشمزه باقی میماند. نکات مربوط به قارچ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و… است؛ همچنین در پیشگیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راههای تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچهایی را که روی پوست آنها لکه قهوهای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید طرز تهیه ساندویچ مرغ و پنیر ابتدا قارچهای خرد شده را توی یک ماهی تابه بریزید و روی شعله اجاق گاز بگذارید تا آب قارچ کشیده شود و کمی تفت بخورد. سپس قارچ را توی ظرف خالی کنید. حالا فیلههای مرغ را که خرد کردهاید، توی ماهی تابه بریزید و کمی روغن، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. بگذارید مرغ آب بیاندازد و با شعله کم بپزد تا نرم شود. سپس مرغهای پخته شده را از ماهی تابه خارج کنید. در این مرحله پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و با کمی روغن توی ماهی تابه بریزید تا تفت بخورد. وقتی پیاز نرم شد، کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید. حالا فلفل دلمهایها را که به صورت خلالی برش زدهاید، به پیاز اضافه کنید و بگذارید تفت بخورد. سپس مرغ و قارچی را که از قبل آماده کردهاید، به پیاز و فلفل دلمهای اضافه کنید. دوباره کمی فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید. حالا پنیر موزارلا را توی ماهی تابه بریزید و مواد را با پنیر هم بزنید و کمی زمان بدهید تا پنیر آب شود. اجاق گاز را خاموش کنید و ماهی تابه را کنار بگذارید. در مرحله آخر روی نان باگت یا نان ساندویچی دلخواهتان یک برش ایجاد کنید و خمیر اضافی آن را بیرون بیاورید و سپس لای نان را با مواد آماده شده پر کنید. حالا یک ورق پنیر گودا روی مواد بگذارید و لبههای ساندویچ را ببندید و با سس کچاپ یا سس خردل نوش جان کنید. در صورت دلخواه میتوانید برشهای گوجه، خیارشور و کاهو را نیز به ساندویچ اضافه کنید. بهتر است این ساندویچ به صورت گرم سرو شود.
پیتزا با پنیر ورقه ای موزارلا
طرز تهیه پیتزا ساده با پنیر رومانو و موزارلا
مرحله اول ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. مرحله دوم پیاز را ریز خرد کنید. یک ماهیتابه روی اجاق گذاشته و مقداری روغن داخل آن بریزید. پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. مرحله سوم سپس گوشت چرخکرده، پودر آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را با حرارت ملایم تفت دهید. زمانی که گوشت سرخ شد، یک و نیم قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه تفت دهید. سپس آن را از روی اجاق بردارید. مرحله چهارم به طور جداگانه، کالباس و فلفل دلمهای را ریز خرد کرده و قارچ را ورقه ورقه کنید. خمیر پیتزا را در قالب پیتزا یا سینی فر قرار دهید. سس گوجه فرنگی را روی خمیر پخش کنید. پنیر رومانو و پنیر موزارلا را رنده کرده و مقداری از آن را روی خمیر بریزید. قارچ، کالباس و فلفل دلمهای خرد شده را به همراه مایه گوشت روی خمیر بچینید. در انتها روی خمیر را با پنیر رومانو و موزارلا کاملا بپوشانید. مرحله پنجم قالب یا سینی فر را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پنیر پیتزا آب شود. نکات میزان آویشن و فلفل مورد استفاده در پیتزا ساده به ذائقه شما بستگی دارد. در صورت تمایل میتوانید مقدار آنها را کم یا زیاد کنید.میتوانید از مقداری زیتون سیاه خردشده در داخل و روی پیتزا ساده استفاده کنید.میتوانید به جای کالباس از سوسیس هم استفاده کنید.طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی حرفهای را بخوانید.
پنیر ورقه ای موزارلا ذرت
موادلازم برای ۴ نفر
بلال ۴ عدد
شیر۳ لیوان
آب۱لیوان
نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن½ قاشق چایخوری
پنیر پیتزا و پنیر ورقه ای موزارلا به مقدار کافی
طرز تهیه بلال پنیری مرحله اول برای تهیه بلال پنیری مخصوص ابتدای کار پوست بلال را جدا می کنیم، سپس به ۲ قسمت تقسیم می کنیم و درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم. در ادامه ۲ لیوان از شیر و آب را درون قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس اجاره می دهیم بلال ها به مدت ۳۰ دقیقه درون آب جوش بمانند تا پخته شوند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کره را به آن اضافه می کنیم. مرحله سوم در این مرحله اجازه می دهیم کره به طور کامل ذوب شود، سپس باقی مانده شیر را به کره اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در ادامه نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. مرحله چهارم حالا پنیر پیتزا را به همراه پنیر ورقه ای به مخلوط کره و شیر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا پنیر کاملا ذوب شود. در ادامه پس از گذشت ۳۰ دقیقه بلال ها را از قابلمه خارج می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. مرحله پنجم در نهایت از مخلوط کره و پنیر پیتزا روی بلال های پخته شده می ریزیم و اجازه می دهیم سس به خورد بلال ها برود. در آخر مقداری پودر آویشن روی بلال ها به عنوان تزئین می ریزیم و سرو می کنیم
پنیر ورقه ای موزارلا ذرت مکزیکی
مواد لازم ذرت مکزیکی
ذرت3 پیمانه
قارچ خرد شده1 پیمانه
آب لیمو ترش1.5 قاشق غذاخوری
پودر سیریک سوم قاشق چایخوری
پودر آویشن½ قاشق چایخوری
پودر پیازیک سوم قاشق چایخوری
نمک¼ قاشق چایخوری
مواد لازم دیپ ناچو
آرد1 قاشق غذاخوری کره1 قاشق غذاخوری پنیر چدار ورقه ای7 عددشیر1.5 پیمانهسس فلفل قرمز1 قاشق غذاخوری نمک¼ قاشق چایخوری
دستور تهیه ذرت پنیری
مرحله اول برای تهیه ذرت پنیری خوشمزه
ابتدا داخل قابلمه ای آب می ریزم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید. بعد ذرت ها را داخل آب در حال جوشیدن می ریزیم و اجازه می دهیم تا به مدت 15 دقیقه آبپز شوند.
مرحله دوم در این مدت قارچ ها را پوست می گیریم و سریع آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه آن ها را خرد می کنیم و کنار می گذاریم.ذرت های آبپز شده را در صافی می ریزیم و اجازه می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود. مرحله سوم سپس یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم و درآن را می گذاریم و اجازه می دهیم تا به جوش بیاید و بعد درب قابلمه را بر می داریم و توری یا آبکش استیلی را روی قابلمه می گذاریم. طرز تهیه بلال پنیری مرحله چهارم دقت کنید اندازه قابلمه به صورتی باشد که کف توری یا آبکش راحت روی آن قرار بگیرد و کف آبکش با آب برخورد نداشته باشد تا عمل بخار پز درست انجام شود. در ادامه قارچ های خرد شده و ذرت را داخل آن می ریزیم.
مرحله پنجم سپس درب قابلمه را روی مواد قرار می دهیم تا از بالا کاملا ذرت و قارچ ها داخل درب فرو روند و از پایین بخار آب در حال جوش آن ها را بخار پز کند. سپس باقی مواد را آماده می کنیم تا قارچ و ذرت به مرور زمان بخار پز شوند. مرحله ششم
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کره را داخل آن می اندازیم و اجازه می دهیم تا آب شود و آرد را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و بعد شیر را به مواد کم کم اضافه می کنیم.
طرز تهیه بلال مرحله هفتم
سپس هم می زنیم تا به غلظت مطلوب برسد و بعد پنیر های ورقه ای را به مواد می افزاییم و اجازه می دهیم تا آب شوند و بعد هم می زنیم و سس فلفل قرمز و نمک را به آن اضافه می کنیم و دیپ آماده شده را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. مرحله هشتم
سپس کتری را آب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید و بعد کره را داخل یک کاسه مناسب (ترجیحا کاسه پیرکس باشد) می اندازیم و روی کتری قرار می دهیم تا بخار آب کتری کره را آب کند. نماینده ما شو و به راحتی به درامد نجومی برس مشاهده تبلیغ مرحله نهم
بعد مخلوط ذرت و قارچ بخار پز شده را به آن اضافه می کنیم و بلافاصله پودر پیاز،پودر آویشن،پودر سیر و نمک را نیز به مواد می افزاییم و با قاشق مواد را مخلوط می کنیم. آب لیمو ترش تازه را می گیریم و به مواد اضافه می کنیم. مرحله دهم در آخر سس دیپ را کم کم اضافه می کنیم و خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا آغشته به سس شوند.ذرت پنیری آماده شده را در ظرف مورد نظر می ریزیم و کمی آویشن روی آن می ریزیم.
پنیر ورقه ای موزارلا ژامبون
مواد لازم ژامبون : ۱۵۰ گرم نان تست : ۴ عددپنیر موزارلا ورقه ای : ۱۰۰ گرم گوجه فرنگی : ۲ عددروغن زیتون : به مقدار لازم نمک و فلفل : به مقدار لازم برگ ریحان : به مقدار لازم سرکه بالزامیک : یک فنجان
طرز تهیه ساندویچ ژامبون برای تهیه این نوع ساندویچ، ابتدا نان تست ها را با مقداری روغن آغشته نمایید، به جای روغن زیتون می توانید از کره آب شده نیز برای بهتر شدن طعم ساندویچ استفاده نمایید، سپس روی یک عدد نان، مقداری ژامبون و دو ورقه پنیر موزارلا قرار داده و سپس یک نان دیگر را بر روی آن می گذاریم. در مرحله بعدی دستور پخت ساندویچ ژامبون، به سراغ گوجه فرنگی ها می رویم و آنها را به صورت حلقه های نازکی برش زده و روی نان قرار می دهیم و بعد چند برگ ریحان تازه را بر روی گوجه فرنگی ها گذاشته و نیز مقدار کمی نمک و فلفل را بر روی مواد داخل ساندویچ می پاشیم، سپس نان های باقی مانده را روی ساندویچ گذاشته و کمی فشار دهید تا مواد داخل آن فیکس شده و نریزد. (توجه داشته باشید که گوجه فرنگی ها را در حدود یک ساعت در داخل سرکه بالزامیک قرار داده تا ساندویچ طعم خوشمزه و عالی پیدا کند.) در مرحله آخر طرز تهیه ساندویچ ژامبون و پنیر ، مقداری کره و یا روغن زیتون را در داخل تابه ریخته و بر روی حرارت می گذاریم، بعد از داغ شدن روغن، ساندویچ را داخل تابه می گذاریم و هر دو طرف آن را به مدت ۳ دقیقه سرخ می کنیم، حال بعد از برشته شدن نان تست ها، آنها را از درون تابه خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شود، در نهایت ساندویچ آماده شده را به همراه مقداری سس خردل و با کچاپ می توانید میل نمایید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.