عرضه جدیدترین پنیر پیتزا

عرضه جدیدترین پنیر پیتزا

پنیر پیتزا همانطور که از نامش پیداست مخصوص انواع مختلف پیتزاها بوده است گاهی ممکن است به پیتزا فروشی رفته باشیم ولی طعم خوشایندی نداشته باشد و علت آن احتمالا از نوع پنیری است که در این ترکیب استفاده شده است. هر کشوری از پنیر پیتزای مخصوصی استفاده می کند اما در ایران پنیر مورد استفاده برای پیتزا دو نوع هستند. یکی پنیر موزارلا و دیگری پنیر پروسس. هر کدام از این دو نوع دارای مواد معدنی و ویژگی های خاص خود می باشند اما در اصل همان پنیر موزارلا بیشترین کاربرد را دارد.

عرضه جدیدترین پنیر پیتزا

ویژگی پنیر موزارلا:

  • نوعی پنیر تازه ایتالیایی است که از شیر گاومیش آبی تهیه می شود.
  • نوعی از آن از شیرگاو تهیه می شود
  • در انواع پیتزا ها یا به همراه گوجه فرنگی حلقه شده و ریحان، مصرف می شود.
  • همچنین گاهی به تنهایی هم این پنیر را می خورند.
  • پنیر موزارلا در انواع تازه، دودی و نوعی که آبش را تا حدی گرفته اند عرضه می شود.
  • جهت حفظ حالت طبیعی پنیر (البته تنها چند روز) این پنیر را در آب پنیرخودش نگهداری می کنند.

ویژگی پنیر موزارلا:

برای تهیه پنیر موزارلا، باید شیر ترش شده را با آب پنیر گرم مخلوط نمود، سپس مواد را با دست کشیده و ورز می دهند تا بافت ترد و لطیفی حاصل شود. در ایتالیا، بوجود آمدن حالت لاستیکی در پنیر کافی نیست و پنیر باید نرم تر باشد. معمولاً این پنیر را به شکل توپی یا گیس بافته در می آورند. لازم به ذکر است که این پنیر از خانواده ی پاستافیلا بوده و همین امر سبب شده که حالت کش دار و نرمی این پنیر مانند پاستافیلا باشد. پنیر پروسس نیز برای پیتزا مناسب بوده اما نسبت به موزارلا دارای چربی کمتری بوده به همین دلیل برای افرادی که دارای چربی خون می باشند بهتراست از این پنیر در تهیه پیتزا استفاده گردد.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.