عرضه مستقیم پنیر لیقوان توسط تولیدکنندگان در نمایندگی ها انجام میگیرد. پنیر لیقوان به عنوان پنیری محبوبی ایرانی در سراسر جهان شناخته شده است . این پنیر نیمه نرم تقریبا سه تا دوازده ماه طول میکشد تا آماده مصرف شود .این پنیر در روستای لیقوان واقع در دامنه شمالی سهند از توابع شهر تبریز ایران تهیه میشود .هوای پاک و گونههای گیاهی بی همتای این منظقه و همچنین نحوه بهداشتی شیردوشی استفاده شده در این روستا و تحویل شیر تازه به تولیدکنندگان پنیر منجر به تولید شیر و پنیر باکیفیت میشود. عرضه مستقیم پنیر لیقوان از این روستا ها انجام میگیرد زیرا تولید کنندگانی حرفه ای هستند و پنیرهایی لذیذ و خوش طعم را به صورت مستقیم در بازار عرضه می نمایند:
عرضه مستقیم پنیر لیقوان
پنیر لیقوان از انواع پنیر های خوشمزه است و در طرز تهیه پنیر لیقوان از شیر گوسفند استفاده می شود و این نوع پنیر دارای طعمی شور است و بر روی سطح پنیر لیقوان سوراخ هایی نیز موجود می باشد حتی در صورت تمایل اگر وقت درست کردن پنیر را درخانه دارید به راحتی میتوان پنیر لیقوان خود را در خانه درست کنید 3 روش برای درست کردن پنیر لیقوان موجود میباشد :
- درست کردن پنیر با ماست و شیر
- درست کردن پنیر با سرکه و شیر
- درست کردن پنیر با مایه پنیر و شیر
این پنیر باید مدت زمان مشخصی در آب نمک گذاشته شود حداقل 2 ماه. در این مدت احتمال رشد میکروب بروسلا، عامل تب مالت در پنیر به صفر میرسد. تحقیقات نشان دادهاند پنیرهایی که به مدت کوتاهتری در آبنمک میمانند، حاوی میکروب بروسلا هستند. و باید غلظت آب نمک 13 درصد نیز باشد .
سایت ما یکی از معتبرترین سایتهایعرضه مستقیم پنیر لیقوان می باشد که دارای قیمتی بسیار مناسب و به صرفه برای مشتریان است . شما در صورت تمایل میتوانید به سایت ما مراجعه نموده و با قیمتی بسیار مناسب پنیر خود را خریداری نمایید .
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.