فروشگاه انواع پنیر خامه
پنیر خامه ای یک پنیر بسیار چرب می باشد ولی دارای طعمی بسیار خوشمزه است. برای افرادی که دارای چربی خون و یا چاقی مفرط هستند به هیچ وجه مصرف این نوع پنیر توصیه نمی گردد.
پنیر سفید یا پنیر تبریزی هم از نظر چربی در درجه ی اول قرار دارند اما نسبت به این پنیر دارای چربی کمتری می باشد. پنیر یک خوراکی تخمیری است و نوع تخمیری که دارد باعث عوض شدن طعم و بویش می گردد. به همین دلیل می توانیم بر اساس سلیقه و ذائقه ای که داریم پنیر مورد نظر خود را مصرف نماییم.
ویژگی پنیرهای خامه ای:
- این پنیر جزو دسته ی پنیرهای پرچرب می باشد.
- از نظر بافت، بافتی تمام نرم دارد.
- طعمی ترش دارد.
- دارای 33 درصد چربی می باشد.
- شامل 55 درصد آب می باشد.
- دارای 10 درصد پروتئین است.
- دارای 1.2 درصد نمک می باشد.
- بیشتر بخوانید: پنیر گودا
پنیر خامهای فرآوردهای است که از مخلوط کردن خامه با شیر بدون افزودن حرارت به دست میآید. نگهداری آن باید در درجه حرارت زیر ۱۰ درجه باشد. مانند کره نرم و قابل گسترده شدناست.پنیر خامه ای به طور معمول به عنوان صبحانه و عصرانه همراه با نان مصرف می شود، همچنین در انواع مختلفی از خوراکهای خوش طعم و سالادها استفاده می شود.
- بیشتر بخوانید: پنیر لاکتیکی
بر روی نان، نان شیرینی، کلوچه و همراه با انواع مختلفی از سبزیجات مورد استفاده قرار می گیرد. در تهیه سس پنیر، در تهیه انواع کیک بخصوص کیک پنیر استفاده می شود همچنین به عنوان پیش غذا و بسیاری موارد دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.