فروشگاه جدیدترین پنیر پیتزا
پنیر پیتزا یک پنیر بسیار خوشمزه و پر طرفدار در سراسر جهان بوده است. هر پنیری از ماده اصلی که شیر می باشد تهیه شده است. هر چه شیر تازه تر باشد کیفیت پنیری که تولید می گردد نیز بسیار بالا تر می رود .
- بیشتر بخوانید: پنیر پارمیزان
حال اگر در تولید پنیر از شیر پرچرب استفاده گردد پنیری که تولید می گردد نیز پرچرب است. پنیر پیتزا همانند پنیر چدار دارای چربی بسیار بالایی می باشد و افرادی که سابقه اضافه وزن دارند با خوردن این دو نوع پنیر می توانند سلامتی خود را به خطر بیندازند.
ویژگی پنیر پیتزا:
- این پنیر خود دارای دو نوع اصلی می باشد.
- دارای چربی بالایی است.
- دارای ویتامین های زیادی می باشد.
- حالتی نرم و کش دار دارد.
- زود ذوب می گردد.
- خیلی سریع هضم می گردند.
- به غذاها ظاهری جذاب و زیبا می دهد.
- بیشتر بخوانید: پنیر حیوانی
پنیر موزارلا یکی از اصلی ترین پنیر پیتزا ها بوده و به ندرت از نوع دیگر که پنیر پروسس است استفاده می گردد. پنیر موزارلا نوعی پنیر تازه ایتالیایی می باشد و از شیر گاومیش آبی در تهیه ی این نوع پنیر استفاده می کند. به همین دلیل خیلی چربی بالایی نسبت به پنیرهای دیگر دارد زیرا شیر گاومیش نسبت به گاو و گوسفند شیر پرچرب تری دارد.
- بیشتر بخوانید: پنیر خامه ای
این پنیر در نوع های تازه و دودی به نحوی که آبش کاملا گرفته شود عرضه می گردد. این پنیر از خانواده پاستافیلا بوده و به همین دلیل بسیار نرم و کش دار است. نوع دیگر پنیر پیتزا، پنیر پروسس بوده که ترکیبی از چند نوع پنیر با پنیر اصلی بوده است. این پنیر نیز به نوبه ی خود دارای درصدی از نمک و درصد بالایی از چربی و پروتئین می باشد. در کل نوع اول بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.