در حقیقت قهوه استارباکس در ترکیه یکی از پرمصرف ترین نوشیدنی ها در جهان است و همچنین منبع اصلی کافئین برای اکثر جمعیت ها است. این شماره ویژه از مواد مغذی، “تاثیر کافئین و قهوه بر سلامت انسان” شامل بررسی شرایط و ویژگی های عملکردی مختلف است.
با افزایش علاقه به نقش قهوه در سلامت، دانش عمومی از الگوهای مصرف جمعیت و در چارچوب رژیم غذایی کامل هم برای تحقیقات و هم برای سلامت عمومی مهم است.
راز فروش حجمی در سطح کشور در سال 2017 نوشیدنی های حاوی کافئین استفاده کردند تا نشان دهند که قهوه و چای همچنان CCB های مصرف شده در سراسر جهان هستند.
در یک تلاش هماهنگ بزرگ که 10 کشور اروپایی را در بر می گیرد،میزان مصرف قهوه و چای را که توسط خود گزارش شده بود اندازهگیری کرد و سهم آنها را در دریافت مواد مغذی انتخابی در بزرگسالان ارزیابی کرد، جایی که تنوع در مصرف بیشتر بر اساس منطقه جغرافیایی بود.
به طور کلی، قهوه و چای کمتر از 10 درصد از انرژی دریافتی را تشکیل می دهند. با این حال، بیشترین سهم در مصرف کل شکر در جنوب اروپا مشاهده شد. این آثار نه تنها بر شیوع گسترده نوشیدن قهوه و چای تأکید میکنند.
بلکه بر نیاز به دادههایی در مورد افزودنیهای قهوه و چای در مطالعات اپیدمیولوژیک این نوشیدنیها در برخی کشورها تأکید میکنند، زیرا ممکن است هرگونه فواید بالقوه این نوشیدنیها بر سلامتی را جبران کنند.
خلاصه ای کاربرپسند از بررسی سیستماتیک خود از ایمنی کافئین ارائه کرد، که به این نتیجه رسید که دوزهای کافئین که قبلاً در سال 2003 تعیین شده بود. به عنوان ارتباطی با اثرات نامطلوب، علیرغم تحقیقات جدید انجام شده از آن زمان، به طور کلی مناسب باقی ماند.
بیشتر در مورد ایمنی کافئین، بررسی سیستماتیک مرگ و میرهای مرتبط با کافئین است.خودکشی، مسمومیت تصادفی و عمدی شایع ترین علل مرگ و میر بوده و بیشتر موارد مربوط به نوزادان، بیماران روانپزشکی و ورزشکاران بوده است.
به افزایش علاقه در حوزه حساسیت بین افراد ناشی از عوامل محیطی و ژنتیکی اشاره کرد که مورد اخیر موضوع مقالات اضافی در این شماره ویژه است و بنابراین این علاقه را تکرار می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.