قیمت خرید مستقیم پنیر چدار
پنیر چدارنوعی پنیر زرد رنگ است که اولین بار در کشور انگلستان، در شهر چدار واقع در سامرست (Somerset) تهیه شد. پنیرهای چدار، امروزه در ایرلند، کانادا، آمریکا، زلاند نو و استرالیا هم تهیه می شوند. کیفیت این پنیر بسته به مناطق مختلفی که در آنجا تهیه می شود، بسیار با هم تفاوت دارد. چدار همواره معروف ترین پنیر در انگلستان محسوب می شده است. در تهیه ی این نوع پنیر، تکه های جامد موجود در شیر ترش شده را به قطعات کوچک تر برش می دهند تا آب پنیر موجود در آنها خارج شده و پنیرها روی هم انباشته شوند. پنیر چدار نسبت به نوع های دیگر پنیر دارای چربی بسیار بالایی است.
مقدارمواد معدنی و ویتامین موجود در 100 گرم پنیر چدار:
- کل چربی 33 گرم
- چربی اشباع شده 21 گرم
- چربی غیر اشباع شده 10 گرم
- کلسترول 105 میلی گرم
- مجموع کربوهیدارت 1.3 گرم
- پتاسیم 98 میلی گرم
- سدیم 621 میلی گرم
- کلسیم
- آهن
- منیزیم
- ویتامین A
- ویتامین B-12
- ویتامین B6
- پروتئین 25 گرم
همچون دیگر انواع پنیر برای بهتر کردن رنگ این پنیر از رنگ های گیاهی استفاده می شود. رنگ این پنیر را از آناتو که عصاره ی نوعی گیاه گرمسیری است می گیرند و این ماده، رنگ نارنجی مانندی را به پنیر چدار می دهد. رنگ خاص این نوع پنیر باعث می شود که اگر در جایی نام پنیر را هم رویش ننوشته باشند، افراد صرفاً با دیدن رنگ پنیر، نوع آن را تشخیص دهند. ایالت ویسکانزین در آمریکا، بیشترین میزان تولید پنیر چدار را در ایالات متحده آمریکا بر عهده دارد. پنیر چدار با نگهداری طولانی مدت از آن به اصطلاح رسیده تر می شود. هرچه این نوع پنیر را بیشتر بگذارند بماند، طعم و مزه بهتری پیدا می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.