قیمت عمده پنیر خامه
پنیر خامه در ایران یکی از پرطرفدارترین نوع های پنیر می باشد. این پنیر را می توان در تهیه ی انواع کیک های خامه ای، تیرامیسو و دسرهای دیگر مورد استفاده قرار داد. طعم خامه ای و لطیف این پنیر توانسته در بین کودکان نیز مورد پسند قرار گیرد. پنیر خامه ای دارای نوع های مختلفی است . گاهی افراد فکر می کنند که پنیر ماسکارپونه همان پنیر خامه ای است درحالیکه کمی با هم تفاوت دارند. در این سایت انواع پنیرهای خامه ای در دونوع کم چرب و پرچرب تولید و با بالاترین کیفیت به بازار عرضه می گردد.
ویژگی های پنیر خامه:
- این پنیر دارای بافتی بسیار نرم است.
- دارای رطوبت بالایی است.
- رنگ این پنیر سفید است.
- دارای نمک بسیار کمی می باشد.
- میزان چربی این نوع پنیر بسیار بالا است.
- این پنیر زمانی برای رسیدن ندارد و تازه مصرف می گردد.
روی برخی انواع نان از این پنیر می ریزند و در کنار خوراک ماهی آزاد هم از پنیر خامه ای استفاده می کنند. این نوع پنیر اولین بار در سال 1872 در ایالات متحده آمریکا تهیه شد؛ زمانی که یک لبنیاتی نوعی پنیر عرضه نمود که در تهیه آن به جز شیر کامل (شیری که چربی آن را اصلاً نگرفته اند)، از خامه هم استفاده شده بود. سپس در سال 1880، یک تولید کننده پنیر اهل نیو یورک، این پنیر را داخل فویل بسته بندی و عرضه کرد. او نام این پنیر را پنیر فیلادلفیا گذاشت. از آنجا که در تهیه این نوع پنیر از شیر کامل به علاوه خامه استفاده می کنند، میزان چربی این نوع پنیر بالا می باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.