قیمت فروش بهترین پنیر
پنیر نیز از خانواده ی لبنیات به حساب می آید ، شاید در ایران تعداد پنیر هایی که مورد استفاده عموم قرار می گیرد به چند نوع پنیر مانند پنیر لیقوان، پنیر موتزارلا، پنیر فتا یا دانمارکی ختم شود ، اما در سراسر دنیا تعداد بسیار زیادی از انواع پنیر وجود دارد.
- بیشتر بخوانید: پنیر پارمزان
پنیر یکی از بهترین و خوشمزه ترین لبنیات بوده و دارای ارزش غذایی بسیار بالایی می باشد. در ادامه بیشتر با این محصول لبنی آشنا خواهید شد.
پنیر ها براساس سفتی بافت به ۴ گروه تقسیم می شوند:
- پنیر های خشک
- پنیرهای نیمه خشک
- پنیرهای نیمه نرم
- پنیرهای خیلی نرم
- بیشتر بخوانید: پنیر پیتزا
انواع پنیرها:
- پنیر خامه ای
- پنیر ماسکارپونه
- پنیر گودا
- پنیر چدار
- پنیر موتزارلا
- پنیر بلوچیز
- پنیر کممبر
- پنیر فیلافیلا
- پنیر پارمزان
- پنیر توفو
- و…
همه این انواع فقط معرفی مختصری از انواع پنیر بود که هرکدام درشرایط مخصوصی به عمل آمده اند و دارای طعم و مزه های کاملا متفاوتی هستند در ادامه به اختصار یکی از این پنیرها را شرح خواهیم داد.توفو یا پنیر سویا، پنیری اصالتا شرقی است که بین گیاهخواران و علاقه مندان به غذاهای خاور دور بسیار محبوب است.
- بیشتر بخوانید: پنیر تالش
توفو از شیر سویا به دست می آید و خواص منحصربفردش مانند دفع سموم بدن و کاهش وزن بسیار مشهور است. توفو نمک ندارد، به همین دلیل از آن در تهیه سالاد و انواع غذا های شیرین استفاده می شود. پنیر توفو را می توان در روغن سرخ کرد، بدون اینکه شکل خود را از دست بدهد و پس از غلتاندن در سبزیجات خردشده یا کنجد، در غذا یا به تنهایی استفاده کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.