قیمت فروش مستقیم پنیر خامه
پنیر خامه ای جزو پنیرهای با رطوبت زیاد می باشد. این نوع پنیر دارای چربی بسیار بالایی بوده و طعم لذیذی دارد. رنگ این نوع پنیر اکثرا سفید بوده و در تهیه ی انواع خامه های مخصوص کیک، تهیه ی انواع چیزکیک ها و دسرها مانند تیرامیسو ، مورد استفاده قرار می گیرد.
یکی از بهترین نوع های پنیر خامه ای، پنیر خامه ای ماسکارپونه می باشد. که در ادامه به ویژگی های این نوع پنیر بیشتر خواهیم پرداخت. لازم به ذکر است که این نوع پنیر همانند پنیرهای پیتزا دارای چربی بالایی می باشد.
ویژگی های پنیر ماسکارپونه یا خامه ای:
- این پنیر، یک نوع پنیر ایتالیایی می باشد.
- دارای چربی بسیار بالاتری نسبت به نوع خامه ای دارد.
- قابل گستردگی آسان.
- راحت خورده می شود.
- دارای رنگ سفید می باشد.
- اکثرا دارای طعمی نسبتا ترش و خامه ای است.
- قیمت این پنیر مناسب است.
- بیشتر بخوانید: پنیر پارمزان
پنیر از قدیمی ترین فرآورده ای جانبی شیراست و متشکل از چربی و پروتئین شیر به همراه کلسیم و فسفری است که به صورت مختلف با پروتئین شیر ترکیب شده است.اما پنیر خامه ای بر عکس دیگر پنیرها بدون حرارت ساخته می شود.
- بیشتر بخوانید: پنیر پیتزا
این پنیر از ترکیب خامه و شیر بدست می آید و بافت نرمی همچون کره دارد، و رزوبتی که در خود حفظ کرده یکی از خوش خوراک ترین پنیرها و لذیذ ترین آنهاست. پنیرخامه ای مستقیما از شیر چرب بدست می آید و به همین خاطر این محصول یک پنیر کاملا طبیعی محسوب می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.