مرکز خرید جدیدترین پنیر چدار
پنیر چدار مانند میوه ها و سبزیجات سرشار از ویتامین نیست اما مقدار کمی از ویتامین های خاص را در خود جای داده است. به عنوان مثال، یک اونس پنیر چدار می تواند ۶ درصد از نیاز روزانه شما به ویتامین ۶، A درصد به ریبوفلاوین و ۴ درصد به ویتامین B12 را فراهم کند. از این نوع پنیر می توان در همبرگر و سالادها و غذاهای دیگر استفاده کرد. این پنیر برای اولین بار در جنوب غربی انگلستان تولید شده و نام خود را از روستای چدار در حوالی شهر سامرست گرفته است و برای اولین بار در سال 1655 میلادی با این نام به بازار آمده است. این پنیر همانند پنیرهای خامه ای یا پیتزا دارای چربی بالایی می باشد.
ویژگی های پنیر چدار:
- این پنیر از شیر گاو تهیه می گردد.
- حدود 48 درصد چربی دارد.
- رنگ این پنیر متمایل به نارنجی است.
- دارای بافتی سفت است.
- دارای ارزش غذایی بسیار بالایی بوده است.
در تهیه ی این نوع پنیر، تکه های جامد موجود در شیر ترش شده را به قطعات کوچک تر برش می دهند تا آب پنیر موجود در آنها خارج شده و پنیرها روی هم انباشته شوند. پنیرهای چداری که امروزه تولید می شوند، با پنیرهای چدار قدیمی بسیار تفاوت دارند. اگر قرار باشد که پنیر چدار را به روش سنتی تهیه کنند، باید از ضوابط خاصی پیروی نمایند؛ از جمله از مواد اولیه محلی استفاده شود و درست کردن پنیر در چهار شهر تعیین شده واقع در جنوب شرق انگلستان صورت گیرد. همچون دیگر انواع پنیر برای بهتر کردن رنگ این پنیر از رنگ های گیاهی استفاده می شود. رنگ این پنیر را از آناتو که عصاره ی نوعی گیاه گرمسیری است می گیرند و رنگ خاص این نوع پنیر باعث می شود که اگر در جایی نام پنیر را هم رویش ننوشته باشند، افراد صرفاً با دیدن رنگ پنیر، نوع آن را تشخیص دهند. در کشور آمریکا، به برخی انواع پنیر چدار، رنگی اضافه نمی کنند و تحت نام پنیر چدار سفید یا پنیر ورمونت به فروش می رسانند. ایالت ویسکانزین در آمریکا، بیشترین میزان تولید پنیر چدار را در ایالات متحده آمریکا بر عهده دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.