مرکز فروش پنیر لیقوان

مرکز فروش پنیر لیقوان

پنیر لیقوان مشهور ترین پنیر سنتی ایرانی است. برخی از ما وقتی از پنیر حرف می زنیم فکر می کنیم که پنیر تنها برای وعده ی صبحانه مناسب است. در حالیکه پنیرهای بسیار زیاد دیگری در انواع شرایط آب و هوایی مختلف تولید و به بازار عرضه می گردد. پنیرهای مانند: پنیر گودا، پنیر چدار، پنیر بلوچیز، پنیر کممبر و… در کشورهای مختلفی از جمله انگلیس، هلند، آمریکا قبرس و… تولید می گردد و در تمامی وعده های غذایی خود از این نوع پنیرها استفاده می کنند. این پنیر ها به شکل های مختلفی از جمله ورقه ای ،دایره ای و یا مربعی تولید و به بازار عرضه می گردد.

مرکز فروش پنیر لیقوان

ویژگی های پنیر لیقوان:

  • از شیر گوسفند تولید می گردد.
  • رنگی سفید و زیبا دارد.
  • در وعده صبحانه مصرف می گردد.
  • دارای طعمی شور است.
  • بافتی ترد دارد.

ویژگی های پنیر لیقوان:

برخی سوالات در خصوص تولید این نوع پنیر پیش می آید با عنوان اینکه پنیر لیقوان چه مدت در آب نمک بماند تا برسد؟ آیا غلظت آب نمک اهمیت دارد؟ چرا باید این پنیر را در آب جوشیده و سرد قراردارد؟ و سوالات دیگری در این زمینه. لازم است بدانید که این پنیر به مدت 2 ماه باید در آب نمک نگه داری گردد زیرا احتمال رشد میکروب بروسلا وجود دارد و با این کار احتمال ابتلا به بیماری تب مالت به حد صفر می رسد. در خصوص غلظت آب نمک باید گفت که محلول مورد استفاده در رسیدن پنیر در مرحله ی آخر باید حدود 13 درصد نمک داشته باشد. و در پاسخ به سوال آخر باید گفت که طبق تحقیقاتی که برای تولید این نوع پنیر انجام داده اند قبل از خواباندن این پنیر در آب نمک باید آب را از قبل بجوشانید زیرا آب شهری ضدعفونی شده اما استریل نشده است و با جوشاندن آب باعث می گردد که ضد عفونی شود.

 

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.