مرکز پخش عمده پنیر برشته
پنیر برشته در اصل یک غذای شمالی می باشد. که از ترکیب هر نوع پنیر ایرانی مانند پنیر سفید یا همان پنیر فتا، پنیر لیقوان و یا پنیر سفید ساده تهیه می گردد. جالب است بدانید که نوع های بسیار زیادی از پنیر در سراسر جهان وجود دارد که قابل طبخ می باشند. برخی از پنیرها فقط با طبخ مناسب است که طعم واقعی خود را نشان می دهد. پنیرهایی مانند چدار، گودا، موزارلا و… نوع های پنیری بسیاری خوشمزه ایی می باشند که دارای طعم خاص و ویژه ای هستند. یکی دیگر از پنیر هایی که می تواند طبخ گردد پنیر کبابی است که بعد از دیدن حرارت طعمی مشابه با ماهی کبابی می دهد. پنیر های برشته نیز همراه با مواد مغذی دیگر ترکیب شده و غذای شمالی برشته یا وورووشته را تهیه می کند.
نکات مناسب در تهیه ی این غذا:
- زمان آماده سازی مواد لازم و مایحتاج این غذا 10 دقیقه است.
- زمان پخت و انتظار این غذا 10 دقیقه است.
- پنیر برشته شمالی را می توان برای صبحانه، میان وعده و یا پیش غذا سرو نمایید.
- این نوع غذا بدلیل وجود پنیر و موادمغذی دیگر سرشار از ویتامین و کلسیم است.
اگر از پنیر فتا استفاده می کنید جالب است اطلاعاتی در خصوص این پنیر داشته باشید.نوعی پنیر است که داخل آب نمک قرار می گیرد. تاریخچه تهیه ی آن مربوط به هزاران سال پیش و به کشور یونان برمی گردد. این نوع پنیر را فقط از شیر بز و گوسفند درست می کنند. این نوع پنیر را پس از تهیه، نمک زده و داخل محلول آب نمک یا خود آب پنیر به مدت سه تا چند ماه نگهداری می کنند. همین که پنیر فتا را از آب نمک بیرون آورند به سرعت خشک می شود. پنیر فتا سفید رنگ است و معمولاً به شکل دایره تهیه می شود و دارای انواع مختلفی از نرم تا نیمه سفت می باشد و میزان نمک آن هم از متوسط تا بسیار شور متفاوت است. میزان چربی آن از 30 تا 60 درصد متغیر است؛ اما معمولاً از شیری که تقریباً 45 درصد چربی دارد، این نوع پنیر را تهیه می کنند. روی پنیرهای فتا را با نوعی پوشش حفاظت کننده می پوشانند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.