سالانه حدود 13 میلیون تن پلاستیک به اقیانوس ها ریخته می شود که بر تنوع زیستی، اقتصاد و به طور بالقوه سلامت ما تأثیر می گذارد.
کیفیت این ماده ارزان، سبک و تولید آسان باعث شده تا تولید آن به مقادیری برسد که ما قادر به مقابله با آن نیستیم تنها بخش کوچکی از پلاستیک های دور ریخته شده بازیافت می شوند.
نگرانکنندهتر از همه، گزارش جدید محیطزیست سازمان ملل نشان میدهد که اگر شرایط به همین منوال پیش برود، تولید پلاستیک نه تنها رشد خواهد کرد، بلکه در دهههای آینده دو برابر خواهد شد.
جهان فوراً نیاز به بازنگری در نحوه تولید، استفاده و مدیریت نایلون حبابدار کیلویی دارد، این پیام اصلی برای این روز جهانی محیط زیست در سال 2018 است، همانطور که دبیرکل توضیح داد.
از دهه 1950، تولید پلاستیک از هر ماده دیگری پیشی گرفته است و بیشتر محصولات ساخته شده به گونه ای طراحی شده اند که پس از یک بار استفاده دور ریخته شوند این بدان معناست که بسته بندی های پلاستیکی اکنون نیمی از ضایعات این مواد را در سراسر جهان تشکیل می دهند.
آمریکا، ژاپن و اتحادیه اروپا بزرگترین تولیدکنندگان زباله پلاستیکی سرانه هستند و تنها 9 درصد از 9 میلیارد تن پلاستیک تولید شده در جهان بازیافت شده است.
اگر این روند ادامه پیدا کند تا سال 2050 حدود 12 میلیارد تن زباله پلاستیکی در دفن زباله و طبیعت خواهیم داشت.
ما شرایطی داریم که سالانه پنج تریلیون کیسه پلاستیکی استفاده می شود و هر دقیقه یک میلیون بطری پلاستیکی خریداری می شود.
لئو هیلمن، نماینده منطقهای برنامه محیطزیست سازمان ملل برای آمریکای لاتین و کارائیب (UNEP) توضیح میدهد که نزدیک به ۷۰ درصد یا بیشتر به محیطزیست یا محلهای دفن زباله میروند و سالانه بیش از ۱۳ میلیون نفر به دریا میرسند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.