نرخ بهترین پنیر پیتزا

نرخ بهترین پنیر پیتزا

پنیر پیتزا همانند دیگر پنیرها بسیار خوشمزه بوده و در تهیه ی پیتزا از این نوع پنیر، استفاده می گردد. به دلیل کش دار بودن و لطیف بودن این نوع پنیر خواستار زیادی داشته و در فست فودی ها بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. به طور کلی در ایران دو نوع پنیر پیتزا مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از این پنیر ها، پنیر موزارلا بوده و دیگری پنیر پروسس. هر کدام از این پنیر دارای طعم خاصی بوده و در جهت خوش طعم کردن پیتزا بسیار مناسب می باشند. لازم به ذکر است در بین این دو نوع پنیر، پنیر موزارلا بعنوان پنیر اصلی پیتزا شناخته شده و بکار می رود.

 نرخ بهترین پنیر پیتزا

ویژگی های یک پنیر پیتزای خوب:

  • پنیر پیتزا باید تا حد امکان کش دار و الاستیکی باشد.
  • در اثر حرارت به راحتی ذوب گردد.
  • دارای طعم بسیار مناسبی باشد.
  • بافتی نرم داشته باشد.
  • خیلی خشک نباشد و کمی چربی داشته باشد.
  • به راحتی خورده شود.

نمایندگی فروش خرده پنیر پیتزا

پنیر موزارلا از خانواده ی پاستافیلا می باشد این پنیر، یک پنیر کاملا ایتالیایی بوده و دارای طعمی بی نظیر است. لازم به ذکر است که پنیر پروسس از ترکیب چند نوع پنیر با نوع اولیه به دست می آید و دارای چربی فراوانی می باشد. در کل پنیر موزارلا از شیر گاومیش تهیه می گردد بنابراین نسبت پنیرهای چرب دیگر مانند چدار دارای چربی بسیار بالاتری بوده و همین امر سبب می شود که در حین ذوب شدن پنیر رطوبت خود را داشته باشد و خشک نگردد. پنیر پیتزای پروسس دارای 15 درصد چربی، 18 درصد پروتئین و یک درصد نمک بوده است. جالب است بدانید که پنیر موزارلا در دو نوع کم چرب و پرچرب تولید می گردد. نوع کم چرب این پنیر شامل 18 درصد چربی و در نوع پرچرب آن شامل 22 درصد چربی می باشد.همچنین این پنیر دارای 17درصد پروتئین و یک درصد نمک است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.