نرخ مستقیم پنیر سفید
پنیر سفید یکی از پنیرهایی است که اغلب برای وعده های صبحانه مناسب بوده است. مواد اصلی در تهیه ی پنیر اکثرا شیر بوده و لازم به ذکر است که به هر میزان که شیر تازه و باکیفیت باشد در آخر پنیری که به عمل می آید بسیار خوش طعم و لذیذ خواهد بود. پنیر سفید یک نوع پنیر بسیار ساده بوده و اگر کمی از درست کردن ماست یا پنیر اطلاع داشته باشید می توانید یک پنیر با کیفیت و خوش مزه را در خانه درست کنید. پنیر ها از نظر سفتی بافت به چهار گروه تقسیم می شوند که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.
انواع پنیر از نظر بافت:
- پنیر های خشک
- پنیرهای نیمه خشک
- پنیرهای نیمه نرم
- پنیر های نرم
پنیر های خشک: این گروه از پنیر ها بافت خشک و سفتی دارند و معمولا بر اثر حرارت به سرعت برشته می شوند. به همین دلیل در زمان سرو غذا یا در چند لحظه آخر روی غذا داده می شود. پارمزان معروف ترین پنیر این خانواده است. پنیر های نیمه خشک: بخش بزرگی از پنیر ها در این گروه قرار می گیرند و روش مصرف بسیار متنوعی دارند. چدار، فتا، سوییس چیز در این گروه قرار دارند. پنیرهای نرم یا نیمه نرم: در این گروه معمولا پنیر ها هم در غذا و هم به تنهایی سرو می شوند. موتزارلا، کممبر و پنیر محلی از معروف ترین اعضای این خانواده هستند. پنیر های خیلی نرم: استفاده بخش بزرگی از این گروه در انواع غذا و دسر است و معمولا برای تولید انواع چیزکیک ها مانند چیز کیک نیویورکی، چیز کیک تنوری و یا چیز کیک ژله ای بسیار مناسب بوده و مورد استفاده قرار می گیرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.