نمایندگی خرده پنیر پیتزا
پنیر پیتزا همانطور که از نامش پیداست پنیری است که برای تهیه ی انواع پیتزاها مورد استفاده قرار می گیرد. ممکن است برخی مواقع پیش آمده باشد که به یک پیتزا فروشی بروید و یک پیتزای خوشمزه سفارش دهید اما وقتی پیتزا را تست می کنید مزه ی آن همان چیزی نباشد که شما می خواهید در این جا مشخص می شود که چه نوع پنیر پیتزایی برای این پیتزا مناسب است.
بعنوان نمونه پنیر چدار پنیری بسیار چرب بوده و اگر از این پنیر برای تهیه ی پیتزا استفاده کنید باید مدت زمان کمی حرارت ببیند غیر از این بویی نامطبوع داشته و طعم پیتزا را به کل خراب می کند.
دو نوع پنیر مخصوص پیتزا داریم:
- پنیر موزارلا
- پنیر پروسس
خصوصیات پنیر موزارلا:
- از خانواده پاستافیلا می باشد.
- بافتی نرم و کش دار دارد.
- جز پنیر اصلی پیتزا محسوب می گردد.
- از شیر کامل پرچرب گاومیش تولید می گردد.
- نسبت به پنیرهایی که از شیر گاو تهیه می شود پرچرب تر است.
خصوصیات پنیر پروسس:
- این پنیر دارای 15 درصد چربی است.
- دارای 18 درصد پروتئین است.
- و یک درصد نمک دارد.
- این پنیر از مخلوط چند پنیر با نوع اولیه تولید می گردد.
- در تولید این پنیر از شیر گاو نیز استفاده می شود.
- بیشتر بخوانید: پنیر گودا
استفاده همزمان پنیر پیتزا با سبزیجات باعث می شود که مواد ناسالم آن کمتر جذب خون گردد و مضرات آن را کاهش می دهد. چربی پنیر پیتزا از نوع خوبی نمی باشد زیرا این پنیر دارای چربی اشباع شده بوده و برای بدن مضر است. و افرادی که دارای چربی خون می باشند به هیچ وجه از این نوع پنیر در تهیه ی غذاها استفاده نکنند.
- بیشتر بخوانید: پنیر حیوانی
لازم به ذکر است که کش دار شدن این نوع پنیر موجب می گردد که کیفیت آن کاهش یابد. همچنین این پنیر دارای کالری بسیار بالایی بوده و افرادی که در رژیم های غذایی هستند و یا اضافه وزن زیادی دارند از خوردن این نوع پنیر اکیدا خودداری نمایند .
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.