نمایندگی فروش جدیدترین پنیر ورقه ای
پنیر ورقه ای در اصل از میکس و ترکیب چندین پنیر دیگر و با حرارت دادن این نوع پنیرها تحت فرآیند، تولید و به بازار عرضه می گردد. در هرکشوری طعم پنیر بخصوصی را می پسندند و هر کشوری پنیر مخصوص به خود را دارند. به عنوان مثال پنیر چدار یک پنیر انگلیسی بوده و در این کشور با این نوع پنیر غذاهای مخصوص و خوش طعمی را طبخ می کنند.
- بیشتر بخوانید: پنیر پیتزا
همه ی ما بدنبال مواد غذایی هستیم که آسان پخت باشد به همین دلیل ما به شما پنیر ورقه ای با کیفیت و خوشمزه را معرفی می کنیم که خود در نوع های مختلفی تولید می گردد.
انواع پنیر های ورقه ای:
- پنیر های گودا
- پنیر های چدار
- پنیر های پارمسان
- پنیر های پستو
- و…
در تهیه پنیرورقه ای پستو از پنیر طبیعی پستو استفاده می شود. پنیر پستو پنیری هلندی و از خانواده پنیر گودا می باشد. پنیر پستو سبز دارای عصاره سیر و ریحان است. این پنیر، یادآور طعم سس پستو می باشد. سس پستو، حاوی پنیر پارمسان، سیر، ریحان، بادام زمینی و روغن زیتون است. رنگ سبز پستو به دلیل وجود کلروفیل ریحان می باشد.
- بیشتر بخوانید: پنیر تالش
از پنیر ورقه ای پستو می توان به دلیل رنگ متمایز آن در تهیه ساندویچ های سبز همراه با آواکادو و سس پستو استفاده کرد. همچنین این پنیر را می توانید در دلمه برگ مو و همچنین در رول های ژامبون و تست استفاده کرد. وزن محصول در بسته بندی ۱۸۰ گرم است و حاوی ۱۰ ورقه پنیر می باشد که هر ورقه بصورت جداگانه دارای روکش نایلونی(لفاف) می باشد. پنیر ورقه ای پستو را می توانید به مدت ۲ ماه در یخچال در دمای ۴تا۸ درجه سانتیگراد نگهداری نمایید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.