نمایندگی فروش خرده پنیر پیتزا
پنیر پیتزا یکی از خوشمزه ترین نوع پنیر برای انواع پیتزاها می باشد. ظاهر جذاب و لذیذی که این پنیر به پیتزا می دهد بسیار آن را خواستنی تر کرده است. محققان در سال ۱۹۹۷ تخمین زدند که سالانه حدود ۲ میلیارد پوند پنیر پیتزا در آمریکا و ۲۰۰ میلیون پوند از این پنیر در اروپا تولید می شود.
- بیشتر بدانید: پنیر گودا
این نوع پنیر جزو پرطرفدارترین محصولات غذایی در میان ایتالیایی ها، آمریکایی ها و نروژی هاست. انواع اولیه این پنیر، تقریبا به شکل امروزی اش، از حدود ۵۰ سال پیش تولید می شده است. این در حالی است که بیشتر از ۲۵ ۲۰ سال، از عمر پنیر پیتزا در کشور ما نمی گذرد. این نوع از پنیرها، محصولی خوشمزه اما چرب است.
ویژگی های پنیر پیتزا:
- نوعی پنیر موزارلا می باشد.
- بافتی نرم دارد.
- به صورت کش دار و لاستیکی مانند است.
- دارای چربی و رطوبت بسیار بالایی است.
- این پنیر را نمی توان به تنهایی با نان مصرف کرد.
- خاصیت ذوب شدن بالایی دارد.
- زمان طبخ این پنیر بسیار کم است.
- بیشتر بدانید: پنیر تالش
این پنیر همانند نوع های دیگر مانند پنیرهای خامه دارای چربی زیادی می باشد و ممکن است سلامت افرادی که دارای چربی خون بالایی هستند به خطر بیندازد. به همین دلیل اگر پیتزا دوست دارید بهتراست از پنیر پیتزایی که دارای چربی کمتری است استفاده نمایید.
- بیشتر بدانید: پنیر حیوانی
برای تولید پنیر پیتزا در ایران از پنیری به نام پنیر اولیه استفاده می کنند (البته گاهی هم از خود شیر برای تهیه این نوع پنیر استفاده می شود). پنیر اولیه، ضایعاتی از پنیر (مثلا پنیر پروسس، لیقوان و…) است که از منابع مختلفی به دست می آید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.