واردات بهترین پنیر چدار
پنیر چدار یکی از معروف ترین پنیر کشور انگلیس می باشد. این پنیر همانند پنیرهای خامه ای و انواع مختلف پنیرپیتزا ها دارای چربی بسیار بالایی بوده است. اما در عین حال یکی از خوشمزه ترین پنیرهای این کشور بوده است.
- بیشتر بخوانید: پنیر پارمزان
پنیرهای چداری که امروزه تولید می شوند، با پنیرهای چدار قدیمی بسیار تفاوت دارند. اگر قرار باشد که این پنیر را به روش سنتی تهیه کنند، باید از ضوابط خاصی پیروی نمایند؛ از جمله از مواد اولیه محلی استفاده شود و درست کردن پنیر در چهار شهر تعیین شده واقع در جنوب شرق انگلستان صورت گیرد.
ویژگی های پنیر چدار:
- این پنیر دارای بافتی سفت می باشد.
- دارای بافتی صاف است.
- رنگ این پنیر زرد و متمایل به نارنجی می باشد.
- در دهکده چدار نزدیک کشور انگلیس تولید می گردد.
- به دو روش سنتی و کارخانه ای تولید می گردد.
- بیشتر بخوانید: پنیر تالش
همچون دیگر انواع پنیر برای بهتر کردن رنگ این پنیر از رنگ های گیاهی استفاده می شود. رنگ این پنیر را از آناتو که عصاره ی نوعی گیاه گرمسیری است می گیرند و این ماده، رنگ نارنجی مانندی را به پنیرهای چدار می دهد. رنگ خاص این نوع پنیر باعث می شود که اگر در جایی نام پنیر را هم رویش ننوشته باشند، افراد صرفاً با دیدن رنگ پنیر، نوع آن را تشخیص دهند.
- بیشتر بخوانید: پنیر حیوانی
در کشور آمریکا، به برخی انواع پنیرهای چدار، رنگی اضافه نمی کنند و تحت نام پنیر چدار سفید یا پنیر ورمونت به فروش می رسانند. ایالت ویسکانزین در آمریکا، بیشترین میزان تولید پنیر چدار را در ایالات متحده آمریکا بر عهده دارد. پنیر چدار با نگهداری طولانی مدت از آن به اصطلاح رسیده تر می شود. هرچه این نوع پنیر را بیشتر بگذارند بماند، طعم و مزه بهتری پیدا می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.