واردات مستقیم پنیر سفید
پنیر سفید یک پنیر بسیار پرمصرف در سفره های ایرانی ها بوده است. ما ایرانی ها عادت داریم موقع صبحانه پنیر را را باچایی، زیتون و یا سبزی میل کنیم. پنیر سفید یک محصول کاملا ایرانی بوده که همه ی ایرانی ها از آن استفاده می کنند.
- بیشتر بخوانید: پنیر لاکتیکی
پنیر در کشورهای مختلف برای تمامی وعده های غذایشان مناسب بوده و مصرف می گردد. پنیر یک محصول لبنی خوشمزه بوده که دارای کلسیم بسیار فراوانی است. از نظر بافت پنیرها به چهار دسته تقسیم می شوند که از بافت نرم گرفته تا سخت در شرایط مختلفی تولید می گردد.
ارزش غذایی پنیر سفید:
- آهن
- کلسیم
- پتاسیم
- فسفر
- سدیم
- چربی
- پروتئین
- ویتامین آ
پنیر سفید یک پنیر بسیار خوشمزه می باشد. همانطور که از نامش پیداست دارای رنگی سفید می باشد و دارای نمک بوده بافت این پنیر نیمه سفت می باشد و به راحتی قابل خوردن است. عاملی که موجب تفاوت بافت نرم و سفت انواع پنیرها نسبت به هم میشود، میزان آب موجود در لخته پنیر است.
- بیشتر بخوانید: پنیر گودا
پنیرهای نرم از انواعی است که آب موجود در لخته پنیر زیادتر است و در مقایسه با دیگر پنیرهای سخت و نیمه سخت از خواص و بویژه کلسیم کمتری برخوردارند و هر چه پنیر همچون انواع پنیر لیقوان، سفید و تبریز بهتر آبگیری و سفت و سختتر شود درصد کلسیم بیشتری خواهد داشت.
- بیشتر بخوانید: پنیر خامه ای
پنیرها در دونوع کم چرب و پرچرب تولید و در بازار ارائه می گردد اما پنیر سفید ایرانی دارای چربی مناسبی بوده و نسبت به نوع های دیگر بسیار مناسب می باشند و مصرف آن برای افرادی که مشکل چربی خون دارند به هیچ وجه جای نگرانی ندارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.