واردات مستقیم پنیر لیقوان

واردات مستقیم پنیر لیقوان

پنیر لیقوان یک نوع پنیر بسیار خوشمزه و لذیذ است. لیقوان در اصل نام یک روستا در اطراف آذربایجان بوده و به این دلیل که اولین بار این پنیر در این روستا به عمل آمده نام گذاری شده است. این پنیر مانند سایر پنیرهای سنتی با زدن مایه پنیر به شیر و ایجاد لخته، عمل می آید.

این پنیر برای افرادی که دارای فشار خون بالایی می باشند مناسب نیست. زیرا این پنیر به مدت دو ماه در آب نمک نگه داری می گردد و این باعث می شود که طعم پنیر شور گردد. این پنیر اکثرا در وعده ی صبحانه میل می شود و جزو یکی از مواد ضروری ایرانی ها سر سفره صبحانه می باشد.

واردات مستقیم پنیر لیقوان

ویژگی پنیر لیقوان:

  • این پنیر سفید رنگ است.
  • در مرحله ی رسیدن 13 درصد نمک دارد.
  • حداقل 2 ماه در آب نمک می ماند.
  • عاری از هرگونه میکروب می باشد.
  • در دو روش سنتی و کارخانه ای تولید می گردد.
  • نوع کارخانه ای این پنیر کمی کرم رنگ تر است.
  • این پنیر از شیر تازه گوسفند تولید می گردد.

ویژگی پنیر لیقوان:

پنیر لیقوان یک پنیر اصیل ایرانی می باشد و بدلیل طعم بسیار لذیذی که دارد به بیرون از ایران نیز صادر می گردد و آوازه ی جهانی دارد. هر پنیری می تواند دارای مواد معدنی و پروتئین مخصوص به خود باشد. پنیر لیقوان نیز دارای ارزش غذایی بالایی است و می توان کنار سالاد یا صبحانه مورد استفاده قرار گیرد.

لازم به ذکر است که این پنیر را اگر با روش سنتی به عمل آورند از آبی که قبلا جوشیده شده استفاده می کنند تا با این کار خطر وجود هرگونه باکتری را نیز به احتمال صفر درصد برسانند.

 

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.