پخش انواع پنیر چدار
پنیر چدار نوعی پنیر باکیفیت و خوشمزه کشور انگلیس بوده است. این نوع پنیر از نظر رنگ تقریبا شبیه به پنیر گودا می باشد اما طعم و مزه ی هرکدام باهم فرق می کند و ترکیباتی که در آن بکار رفته متفاوت است. پنیر چدار اولین بار در شهر سارمست ، که یکی از شهرهای انگلیس بوده تهیه و به بازار عرضه می گردد. این پنیر امروزه در شهرهای دیگر مانند: آمریکا، ایرلند، کانادا، زلاند نو و استرالیا تولید می شود. و همواره توانسته طرفدارهای زیادی در بین مردم کشورهای دیگر نیز جذب کند.
ویژگی های پنیر چدار:
- این پنیر یک پنیر کلاسیک است.
- این پنیر دارای طعم های متفاوتی از ملایم تا قوی می باشد.
- دارای بافتی نیمه سخت است.
- رنگ آن نارنجی یا متمایل به زرد است.
- از شیرگاو تهیه می گردد.
این پنیر در تهیه ی انواع سوپ ها، میان وعده ها و حتی با برخی از میوه ها و سبزیجات ها مورد مصرف قرار می گیرد. همانطور که می دانید ماده ی اصلی و اولیه ی هر پنیری، شیر است. بسته به شیری که در تولید پنیر استفاده می گردد پروتئین و ویتامین های هر نوع پنیر با دیگری متفاوت است. همچنین لازم به ذکر است که هرنوع پنیر شرایط خاص و ویژه ای را باید داشته باشد تا محصول مورد نظر با کیفیت و دلخواه مشتری تولید گردد.
مقدار مواد معدنی و موجود در 100 گرم پنیر چدار:
- کل چربی 33 گرم
- چربی اشباع شده 21 گرم
- چربی غیر اشباع 10 گرم
- کلسترول 105 میلی گرم
- مجموع کربوهیدرات 1.3 گرم
- پتاسیم 98 میلی گرم
- سدیم 621 میلی گرم
- کلسیم
- آهن
- منیزیم
- ویتامین A
- ویتامین D
- ویتامین B-12
- ویتامین B-6
- پروتئین
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.