پخش انواع پنیر چدار

پخش انواع پنیر چدار

پنیر چدار نوعی پنیر باکیفیت و خوشمزه کشور انگلیس بوده است. این نوع پنیر از نظر رنگ تقریبا شبیه به پنیر گودا می باشد اما طعم و مزه ی هرکدام باهم فرق می کند و ترکیباتی که در آن بکار رفته متفاوت است. پنیر چدار اولین بار در شهر سارمست ، که یکی از شهرهای انگلیس بوده تهیه و به بازار عرضه می گردد. این پنیر امروزه در شهرهای دیگر مانند: آمریکا، ایرلند، کانادا، زلاند نو و استرالیا تولید می شود. و همواره توانسته طرفدارهای زیادی در بین مردم کشورهای دیگر نیز جذب کند.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

پخش انواع پنیر چدار

ویژگی های پنیر چدار:

  • این پنیر یک پنیر کلاسیک است.
  • این پنیر دارای طعم های متفاوتی از ملایم تا قوی می باشد.
  • دارای بافتی نیمه سخت است.
  • رنگ آن نارنجی یا متمایل به زرد است.
  • از شیرگاو تهیه می گردد.

این پنیر در تهیه ی انواع سوپ ها، میان وعده ها و حتی با برخی از میوه ها و سبزیجات ها مورد مصرف قرار می گیرد. همانطور که می دانید ماده ی اصلی و اولیه ی هر پنیری، شیر است. بسته به شیری که در تولید پنیر استفاده می گردد پروتئین و ویتامین های هر نوع پنیر با دیگری متفاوت است. همچنین لازم به ذکر است که هرنوع پنیر شرایط خاص و ویژه ای را باید داشته باشد تا محصول مورد نظر با کیفیت و دلخواه مشتری تولید گردد.

ویژگی های پنیر چدار:

مقدار مواد معدنی و موجود در 100 گرم پنیر چدار:

  • کل چربی 33 گرم
  • چربی اشباع شده 21 گرم
  • چربی غیر اشباع 10 گرم
  • کلسترول 105 میلی گرم
  • مجموع کربوهیدرات 1.3 گرم
  • پتاسیم 98 میلی گرم
  • سدیم 621 میلی گرم
  • کلسیم
  • آهن
  • منیزیم
  • ویتامین A
  • ویتامین D
  • ویتامین B-12
  • ویتامین B-6
  • پروتئین

 

 

 

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.