پخش انواع پنیر گودا
پنیر گودا یکی پنیرهای انرژی زا بوده و دارای ارزش غذایی بسیار بالایی می باشد. این پنیر اولین بار در کشور هلند به عمل آمد و هنوز هم مردم این شهر استقبال بسیار زیادی از این نوع پنیر دارند و هر هفته در پنج شنبه بازارها از این پنیر خوشمزه خریداری می کنند. این پنیر در دو نوع سنتی و کارخانه ای تولید می گردد. لازم به ذکر است که در سال های قبل از شیر گاوی که پاستوریزه نبود در تهیه ی این پنیر استفاده می کردند اما بعد هااز طریق روش کارخانه ای این پنیر کاملا پاستوریزه به بازار عرضه گردید.
ویژگی های پنیر گودا:
- این پنیر سرشار از عنوان های مختلف ویتامین، کلسیم و فسفر است.
- ارزش غذایی این پنیر معادل 12-14 کیلوگرم شیرتازه گاو می باشد.
- بافتی نیمه سفت دارد.
- رنگ این پنیر زرد است.
- این پنیر به صورت خام و یا پخته مورد استفاده قرار می گیرد.
- همانند نوع های دیگر پنیر به شکل ورقه ای و یا رنده ایی نیز در خواهد آمد.
جالب است بدانید که در کشور هلند شهری وجود دارد به نام گودا، در زمان قدیم پنیرسازان کشور هلند در گودا جمع می شدند تا محصولات و تولیدات پنیر خود را در این شهر به فروش برسانند. البته تنها به دلیل بازار خوبش نبود که پنیرسازان برای فروش محصول خود به این شهر می آمدند. بلکه این شهر جنبه تجارتی داشت و شهر گودا مجاز به این بود که بو صورت انحصاری محصولات خود را به فروش بگذارد. بنابراین کم کم خانواده های پنیر ساز در این شهر زیاد شدند و هرکسی سعی بر این داشت که پنیر متفاوتی را درست کند و در گودا شهرتی به دست آورد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.