پخش بهترین پنیر ورقه ای
پنیر ورقه ای یکی از خوشمزه ترین نوع پنیر می باشد. این پنیر بدلیل طبخ سریعی که دارد بیشتر در فست فودی ها مورد استفاده قرار می گیرد. پنیر یکی از گونه های لبنیات است که در نوع های مختلفی از شیر گاو، گوسفند تولید و به بازار عرضه می گردد.
- بیشتر بخوانید: پنیر پیتزا
پنیر ورقه ای فقط شکل مختلفی از پنیر می باشد و در اصل همان پنیر هایی است که تولید می شود اما بدلیل اینکه این پنیر راحت تر ذوب شود در قطر و حجم های کمی برش داده می شود و برای مصارف مختلف مانند تهیه لازانیا، پیتزا و… مورد استفاده قرار می گیرد.
انواع رطوبت در پنیر:
- پنیر های با رطوبت کم(13 الی 34 درصد)
- پنیر های بار رطوبت متوسط(34 الی 45)
- پنیر های با رطوبت زیاد(45 الی 55)
- پنیرهای با رطوبت خیلی زیاد(80 الی 85 درصد)
- بیشتر بخوانید: پنیر تالش
پنیر های پارمسان، دومان، ریکوتای خشک و پنیر گجی تست در گروه پنیر های با رطوبت کم قرار دارد، همچنین پنیرهای چدار، گودا، لیقوان، فتا نیز جزو گروه پنیرهای با رطوبت متوسط می باشند. پنیر پیتزا، موتزارلا، کممبر، بلوچیز و پنیر های محلی جزو دسته ی پنیر هایی هستند که دارای رطوبت زیادی می باشند.
- بیشتر بخوانید: پنیر گوسفندی
لازم به ذکر است که پنیرهای خامه ای ، ریکوتا، نوفشاتل، کوتاژ نیز جزو دسته ی پنیرهایی می باشند که دارای رطوبت بسیار بالایی هستند. جالب است این نکته را بدانید که پنیر ورقه ای همان پنیر گودا، چدار، لیقوان، بلوچیز و… بوده است که به صورت ورقه ای در بازار عرضه می گردد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.