پخش جدیدترین پنیر لیقوان
پنیر لیقوان یک پنیر صادراتی ایرانی می باشد. این پنیر مخصوص صبحانه بوده است و دارای طعم دلچسب و بی نظیری است. هر نوع پنیری که بخواهیم مصرف کنیم شرایط خاصی در نگه داری داشته است. پنیر لیقوان طعم شوری دارد و دلیل شوری این نوع پنیر ماندن آن به مدت چند ماه در آب نمک است. طعم و کیفیت پنیر لیقوان به عوامل زیادی بستگی دارد به نحوی که حتی چراگاه دام هایی که از شیر آن برای تهیه ی پنیر استفاده می کنند بسیار مهم بوده است چه برسد به مسائل دیگر در این خصوص.
چرا پنیر لیقوان اعلا نسبت به پنیر لیقوان معمولی و تبریزی با کیفیت تر است؟
زیرا پنیرهای اعلا در شرایط آب و هوایی بسیار مناسب تری به عمل می آیند و آبی که در تهیه ی این پنیر استفاده می گردد از چشمه های همان منطقه بوده است(کوهستان سهند) و همچنن عاری از هرگونه آهک و رسوب است. همچنین مدت زمانی که شیر تازه را تحویل کارگاه می دهند بسیار کوتاه تر بوده است. به همین دلیل نوع اعلای این پنیر بسیار ترد و خوشمزه می باشد و هنگام برش دادن به هیچ وجه خرد نمی شود.
آیا واقعا لازم است پنیر در آب نمک باشد؟
پنیرهای لیقوان بدلیل اینکه عاری از هر گونه میکروب و آلودگی گردد لازم است که به مدت 2 ماه کامل در آب نمک بماند تا برسد. زیرا نمک خاصیت میکروب زدایی بالایی دارد و مانع از رشد میکروب در این نوع پنیر شده و همین امر سبب می گردد یک پنیر کاملا سالم داشته باشیم.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.