تولید پنیر تالش در کشور ایران به صورت گسترده در کیفیت های گوناگونی انجام می شود که دلیل آن سفارش فراوان از طرف مشتریان برای تولید بیشتر است. سفارش مستقیم پنیر تالش گیلان شیراز مشهد بیشتر به روش عمده صورت می گیرد که از جمله مزیت های روش عمده می توان به کاهش چشمگیر قیمت این نوع پنیر اشاره کرد.
فروش پنیر تالش
به مناسبت فرارسیدن عید تا عید، فروش پنیر تالش در مجموعه ما صورت گرفته است. شما با مراجعه به سایت اینترنتی ما می توانید این محصول را ملاحظه کرده و در صورت تمایل آن را به طور عمده سفارش دهید. سفارش دادن این محصول به نفع مشتری می باشد چون ارزان قیمت می باشد. شما می توانید جهت سفارش این محصول با کیفیت و ارزان قیمت با فروشندگان ارتباط برقرار نموده و میزان درخواست خود را اعلام کنید. تمامی ویژگی ها در این سایت نمایش داده شده و مشتریان می توانند به صورت کاملا اگاهانه به خرید آن اقدام کنند. با این روش در زمان صرفه جویی می کنید. بنابراین با استفاده از یک تلفن با کارشناسان ما تماس بگیرید و محصول مورد نظر خود را سفارش دهید.
عمدتا پنیر را از شیر گاو، بز، گاومیش و یا گوسفند تهیه می کنند. یکی از بهترین پنیرهای دنیا که در حال رقابت با سایر پنیرها می باشد، پنیر تالش نام دارد. این محصول به صورت سنتی در تالش تهیه شده و از طرفداران بسیاری برخوردار می باشد.
بانوان تالشی در فصل بهار بین 11 تا 12 ساعت و در فصل تابستان بین 13 تا 14 ساعت گوسفندان را می دوشند، آنگاه شیر را از یک صافی توری نازک و یا پارچه ای عبور می دهند. در این مرحله در صورتی که شیر هنوز گرم می باشد مایع پنیر زده و در یک دیگ با آب مخلوط می کنند و بعد می بندد. سپس مایع آماده شده در داخل دیگی که روی آتش اجاق است ریخته و در مدت زمان 10 تا 15 دقیقه خمیر بدست می آید. توجه داشته باشید هنگام ریختن مخلوط به داخل دیگ حتما از کاسه فلزی استفاده کنید. خمیر بدست آمده در ظروفی که از جنس چوب و به شکل بشقاب است می ریزند و به وسیله فشار دست آب آن را گرفته و پنیر باقی می ماند.
نکته جالب توجه این است که قیمت پنیر کهنه از تازه آن ارزان تر است. زیرا که در پنیر کهنه نمک سود ریخته و همین امر سبب ماندگاری بیشتر محصول می شود. از دیگر خصوصیات این محصول می توان به مقوی بودن پنیر اشاره کرد. چون که شیر گوسفند را بدون گرفتن خامه شیر تبدیل به پنیر می کنند.
حال نوبت آن رسیده که در مورد روش های نگهداری از پنیر مطالبی عرض نماییم. پس لطفا تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
ما ایرانی ها از پنیر در صبحانه، میان وعده، حتی در غذاهای مجلسی و افطاری ماه رمضان استفاده می کنیم. پنیر به شکل های گوناگونی مانند پنیر خامه ای، پنیر زیره و غیره تهیه می شود. اما برای اینکه از پنیر درست نگهداری کنیم به طوری که مانند روز اول کیفیت و طعم آن حفظ شده باشد، بایستی یک سری از نکات را رعایت کرد.
1) برای نگهداری از پنیر صبحانه از آب پنیر یا آب نمک استفاده می شود. زمانی که شما قصد خرید پنیر را دارید از فروشنده بخواهید آب پنیر هم به پنیر خریداری شده اضافه کند؛ زیرا که آب پنیر جزء مایه آن محسوب شده و سبب نگهداری از پنیر می شود.
در صورتی که پنیر را بدون آب پنیر خریدید از آب نمک استفاده کنید؛ برای این کار لازم است یک قاشق نمک را در نیم لیتر آب ریخته و پنیر ها را در آن بگنجانید. حتما آب نمک روی پنیر ها را بپوشاند. هرچه مقدار نمک زیاد تر باشد، پنیر سفت تر می شود.
توجه: در صورتی که تمایل دارید پنیر سفت شده را نرم کنید آن را درون آب جوشانده سرد شده بگنجانید. البته آب جوشیده بدون نمک باشد. گذاشتن تکه های پنیر داخل ماست رقیق یا دوغ سبب لذیذ شدن پنیر می شود.
2) نگهداری از پنیر های سفت مانند گودا: فضای نگهداری از پنیر های گودا، سفید، سوئیسی و پنیر پیتزا باید خشک باشد و در قسمت پایین یخچال نگهداری شود. این محصول تنفس می کند اما به هوای زیادی نیاز ندارد؛ از این رو یک تکه کاغذ روغنی را که نه خیلی سفت و نه خیلی آزاد است را دور پنیر بپیچانید. هر دفعه که بسته بندی پنیر را باز می کنید، کاغذ دور آن را عوض کنید. چون پنیرهای سفت روغنی می باشند و جذب روغن توسط کاغذ، مانع تنفس پنیر می شود و ممکن است پنیر کپک بزند.
یک روش عالی برای نگهداری از پنیر سفت می توانید آن را در روغن زیتون به همراه سبزیجات معطر، چند حبه سیر و یا کمی فلفل قرار دهید.
پنیرهای سفت قابلیت بیشتری برای خشک شدن دارند، از این رو توصیه می کنیم مقداری کره یا روغن بر روی قسمت برش خورده بمالید. توجه داشته باشید بین سه تا چهار هفته این پنیرها را مصرف کنید.
راهکار دیگر برای جلوگیری از خشک شدن پنیر این است که می توان پنیر را با یک دستمال تمیز خیس شده با سرکه به دور آن بپیچانید.
3) نگهداری از پنیر محلی:
برای نگهداری از پنیر تالش می توانید آن را در پوست بز یا گوسفند قرار دهید. این روش علاوه بر جلوگیری از فاسد شدن، عطر و طعم خاصی به پنیر محلی می دهد. خرید پنیر تالش فقط در خود تالش امکان پذیر است.
پنیر لیقوان از شورترین پنیرهای سوراخ سوراخ محلی دنیا به شمار می رود. در صورتی که تمایل به شوری ندارید، به آب آن نمک نزنید تا شوری آن به دل آب برود و شوری اش کمتر شود. در صورتی که پنیر را در بسته بندی حلبی خریدید، حتما آن را در ظرف های یخچالی بگذارید. خرید این محصول در هر سوپر مارکتی امکان پذیر است.
حال در ذیل علائم فاسد شدن پنیر برای شما بازگو می کنیم.
1) با وجود اینکه پنیرها می توانند رنگ های گوناگونی داشته باشند، اما در صورت مشاهده ی رنگ های صورتی، قهوه ای تیره و یا سبز نمایانگر فاسد شدن پنیر می باشد.
2) در صورت داشتن مزه تلخ یا زننده نمایانگر خراب شدن پنیر می باشد.
3) در صورتی که حالت لزج بر روی پنیر مشاهده نمودید، لطفا آن را دور بیاندازید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.