پنیر موزارلا ورقه ای زرد جیبی حاضری حبه

امروزه بیشتر افراد تصور می‌کنند که پنیر ورقه ای موزارلا زرد با نوعی پنیرهای خوشمزه و لذیذ که پنیر موزارلا نام دارد یکی هستند.در صورتی که اصلاً چنین چیزی درست نیست.پنیر موزارلا یک نوع پنیر مخصوص است که تنها از طریق شیر برخی حیوانات در کشور ایتالیا تهیه می‌شود.ولی پنیرهای موزارلا طعم شیر بوفالو را می‌دهند که اغلب در فروشگاه‌های مواد غذایی با برندهای متنوعی عرضه می‌شوند.از طرفی سرو پنیرهای موزارلا بدون نمک در دمای معمولی طعم دلچسب تری دارد که به صورت تازه و یا رنده شده مورد استفاده قرار می‌گیرند.

پنیر موزارلا ورقه ای زرد جیبی حاضری حبه

پنیر موزارلا ورقه ای زرد

معمولاً پنیرهایی که به صورت دلمه شده و کشدار تولید می‌شوند در حالت‌های مختلفی دسته‌بندی می‌شوند.خواص پنیر موزارلای تازه

۱- به تنظیم فشار خون کمک می‌کند: موزارلای تازه منبع خوبی از کلسیم و فسفر است. این دو مواد مغذی برای سلامت بدن ضروری محسوب می‌شوند. در ۳۰ گرم از این پنیر تازه ۱۳ درصد نیاز روزانه یک فرد بزرگسال به کلسیم را تامین می‌کند.

۲- از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند: پوکی استخوان یکی دیگر از مشکلاتی است که بزرگسالان با آن‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند. اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که به سلامت بدن خود اهمیت می‌دهید، مصرف مقدار مشخصی از پنیر را در وعده‌های غذایی روزانه خود قرار دهید.

۳- منبع قوی از مواد مورد نیاز بدن است: پروتئین، کلسیم، نیاسین، ریبوفلاوین، فسفر، روی و پتاسیم در پنیر موزارلای تازه وجود دارند.

این محصول در اکثر سوپر مارکت‌ها و فروشگاه‌ها موجود است. به خاطر داشته باشید که می‌توانید پنیرهایی که بدون محلول ارائه می‌شوند را در محلول آب و نمک به مدت ۲ تا ۳ روز خیس کنید تا آماده مصرف و خوردن شود. موزارلا تازه در اندازه‌ها و اشکال مختلفی به فروش می‌رسد.

برند موزارلای مدادی همانطور که از اسمش پیداست یکی از انواع پنیرهای موزارلای تازه است که به شکل مداد ارائه می‌شود. این نوع پنیر را به عنوان پنیر سوخاری مورد استفاده قرار می دهند.پنیر موزارلا پیچ پنیر موزارلای پیچ، یکی دیگر از انواع پنیرهای تازه است. برای چیدن میزه مزه استفاده از این پنیر پیشنهاد می‌شود.پنیر بال موزارلای کالین به نام پنیر توپی نیز شناخته می‌شود. این نوع از پنیرهای تازه کالین، در محلول آب نمک ارائه می‌شود و بسیار نرم و لطیف است. این نوع پنیر را می‌توانید بر اساس سلیقه خودتان مزه دار کرده و نوش جان کنید. توپ‌های تازه موزارلا در آب نمک، آب پنیر یا محلول آب فروخته می‌شوند تا به آن‌ها در حفظ رطوبت و شکل خود کمک کند اما در برخی از انواع آن پنیر بدون هیچ‌گونه محلولی بسته‌بندی می‌شود. همانطور که اشاره شد، پنیرهای موزارلا بهترین انتخاب برای سوخاری شدن هستند. برای امتحان کردن طعم بی‌نظیر پنیر سوخاری، ادامه این متن را بخوانید.

طرز تهیه پنیر سوخاری:تهیه پنیر سوخاری بسیار ساده است. مواد لازم برای تهیه ی پنیر سوخاری عبارت‌اند از:

آردتخم مرغ پودر سوخاری ادویه‌های مورد علاقه پنیر.ابتدا ادویه‌های مورد علاقه خود از قبیل نمک و فلفل را به آرد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. پنیر ها را داخل آرد بغلتانید و سپس آن‌ها را درون تخم مرغ‌های زده شده قرار دهید. در مرحله بعد آن‌ها را داخل پودر سوخاری غوطه‌ور کنید. مجدد آن‌ها را داخل تخم مرغ انداخته و دوباره داخل آرد سوخاری قرار دهید. دو الی سه بار این مراحل را تکرار کنید تا پنیرها حسابی با پودر سوخاری آغشته شوند.

سپس پنیرهای آماده شده را به مدت ۲ الی ۳ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا پنیرها استحکام خوبی پیدا کنند. این مورد باعث می‌شود در هنگام سرخ کردن، پنیرها باز نشوند. در مرحله آخر، روغن را داغ کرده و با حرارت زیاد پنیرها را سرخ کنید. این نوع پنیر را می‌توانید داخل سالاد، پیش غذا و … استفاده نمایید.

پنیر ورقه ای موزارلا جیبی

پنیر ورقه ای موزارلا جیبی اگر زیاد اهل درست کردن فست فود مثل انواع پیتزا هستید حتماً به استفاده از پنیرهای موزارلا می‌توانید طعم متفاوتی را در آن‌ها ایجاد کنید.‌از طرفی اگر تا به حال پیتزاهای ایتالیایی را با پنیرهای موزارلا آماده کرده‌اید، از این پس می‌توانید پنیرهای موزارلا را جایگزین مناسبی برای این نوع پنیر ایتالیایی قرار دهید.علاوه بر این بهتر است برای حفظ بافت اصلی پنیرهای موزارلا این محصول را در آن‌ها انواع سالاد، ساندویچ‌های سرد و غذاهای دیگری مثل کراستینی بریزید.حتی این امکان وجود دارد که پنیرهای موزارلا را با کمی روغن زیتون و نمک به صورت ساده سرو کنید.برخی افراد این نوع پنیر را برای چرب کردن انواع گوشت و یا نرم کردن نمونه‌هایی از مرغ شکم پر استفاده می‌کنند.

پنیر ورقه ای موزارلا حاضری

اگر چه پنیرهای موزارلا به شکل‌های مختلفی از قبیل:پنیرهای موزارلا گیلاسی، پنیرهای ورقه ای، پنیرهای رشته ای پنیرهای موزارلا قالبیپنیرهای موزارلا توپیپنیرهای موزارلا ورقه ای زردپنیرهای موزارلا مرواریدی و غیره وجود دارد.ولی در نهایت همگی آن‌ها بافت بسیار نرمی دارند که در دمای آزاد اتاق آب شده و فاسد می‌شوند.پس بهتر است هر نوع پنیر موزارلایی را درون فریزر نگهداری کنید.تنها در زمان سرو آن مقداری از پنیر را در دمای اتاق بگذاریدمیزان رطوبت این نمونه پنیرهای پیتزا تقریباً زیاد است.بنابراین بهتر بوده پس از باز شدن یخ پنیر آن را ظرف یک روز پس مصرف نمایید.

پنیر ورقه ای موزارلا حبه

پنیر ورقه ای موزارلا حبه شاید تا به حال در خرید پنیر پیتزا با نمونه‌های مختلفی از پنیرهای دلمه شده و کش دار برخورد کرده باشید. در حقیقت بیشتر این نوع پنیرهای کرم رنگ و لطیف از نوع پنیر موزارلا هستند که اغلب مزه شیر می‌دهند و بیشتر برای تهیه فست فودها به کار می‌روند. در زمان مراجعه با مراکز فروش پنیر موزارلا توجه داشته باشید که پنیر هایی که کش می آیند جزو پنیر موزارلا هستند که طعم و بافتی متفاوت‌تر از پنیرهای پیتزا دارند.اغلب پنیرهای موزارلا از شیر با درصد چربی و کلسیم بالا تولید می‌شوند. بنابراین شما می‌توانید برندهای مختلف و اشکال مختلفی از این نوع پنیر خوشمزه را در مقدارهای موردنیاز از سوپر مارکت های محلی و یا فروشگاه‌های اینترنتی با قیمت مناسبی تهیه نمایید.

پنیر ورقه ای موزارلا ذغالی

پنیرها بر اساس استفاده‌های مختلف به چندین شکل و نوع تقسیم‌بندی می‌شوند‌. پنیر ورقه ای نمونه ای از پنیرهای مختلف است که به شکل ورقه های کاغذ برش خورده‌اند. اغلب پنیرهای ورقه شده جهت تهیه انواع ساندویچ‌های سرد و گرم به کار می‌رود‌. البته شما به راحتی می‌توانید هر برگ از این پنیرهای خوش طعم را در انواع غذاهای لذیذ استفاده نمایید؛ اما باید دید چه نوع پنیرهای به صورت ورقه ای موجود هستند.

پنیر ورقه ای موزارلا رژیمی

پنیر ورقه ای موزارلا رژیمی پنیرها هر کدام خصوصیات منحصربه‌فردی دارند، از این رو شما می‌توانید بر اساس نوع شیر حیوان‌های مختلف، نوع آنزیم‌های به کار رفته در پنیر، رژیم غذایی حیوان، میران رطوبت، چربی و نمک آن نیز مزه‌های متفاوتی را تجربه کنید.‌ البته در این میان هر یک از پنیرهای موجود در بازارهای فروش با اشکال مختلفی عرضه می‌شوند که یکی از آن‌ها پنیر ورقه‌ای است. پس در ادامه شما را با تعدادی از انواع پنیرهای ورقه ای آشنا می‌کنیم.

پنیر ورقه ای موزارلا رشته

ماسکارپونه یک پنیر دارای خامهٔ سه لایه می‌باشد که از خامهٔ تازه که با اسید تارتاریک واسرشت شده‌است، ساخته می‌شود. گاهی پس آبِ کره یا همان آب‌ دوغ را به آن اضافه می‌کنند. پس از واسرشتن، آب آن را بدون فشار دادن از آن می‌گیرند. ماسکارپونه را می‌توان با استفاده از خامه و اسید سیتریک و یا آب لیمو تولید کرد. ماسکارپونه دارای رنگ شیری می‌باشد و در منطقهٔ لومباردی ایتالیا بسیار استفاده می‌شود. همچنین ماسکارپونه جزو مواد اصلی تهیهٔ تیرامیسو می‌باشد.

پنیر ورقه ای موزارلا ساده

پنیر ورقه ای موزارلا ساده پنیرهای ورقه ای گوداپنیرهای با رطوبت کم ( ۱۳ تا ۳۴ درصد ) شامل پنیر دومان، پنیر پارمیجانو ( پارمسان )، پنیر ریکوتای خشک، پنیر گجی توست، پنیر میزوست می‌شوند.پنیرهای با رطوبت متوسط (۳۴ تا ۴۵ درصد) شامل پنیر ادام، پنیر سفید فتا، پنیر سوئیس، پنیر چدار، پنیر لیقوان است.پنیرهای با رطوبت زیاد (۴۵ تا ۵۵ درصد) شامل پنیر موزارلا، پنیر محلی، پنیر پیتزا، پنیر آبی می‌شوند.پنیرهای با رطوبت خیلی زیاد (۸۰ تا ۸۵ درصد) شامل پنیر کاتیج، پنیر ریکوتا، پنیر ایمپاستاتا، پنیر نوفشاتل، پنیر خامه‌ای است.این نوع پنیر یک محصول هلندی است که دارای ۴۸ درصد چربی در ماده خشک می‌باشد. بر همین اساس کالری پنیر ورقه ای گودا نسبتاً بالاست.اغلب این نوع پنیرها از شیر تازه و پاستوریزه تهیه می‌شود.همچنین مزه‌ای ملایم دارند و به رنگ زرد هستند.اگر بخواهیم در مورد کاربرد پنیرهای ورقه ای گودا صحبت کنیم باید گفت پنیرهای ورقه ای گودا را می‌توان هم به صورت سرد و هم به صورت گرم در نمونه‌های مختلفی از ساندویچ‌ها به کار برد.پس در پاسخ این سؤال که با پنیر ورقه ای گودا چی درست کنیم؟

باید گفت با این محصول می‌توان غذای فوری بسیار لذیذی تهیه کرد

پنیر ورقه ای موزارلا صنعتی

خوب است بدانید که دلیل خوشمزگی بیشتر ساندویچ‌های سرد و بسیاری سوفله و خوراک‌های گرم مثل سوپ‌های مختلف استفاده از انواع پنیرهای ورقه ای می‌باشد. یکی از این پنیرهای ورقه ای بی‌نظیر، پنیر ورقه ای چدار است که یک پنیر انگلیسی می‌باشد. معمولاً این نوع پنیر در اثر روی هم گذاشتن تکه‌هایی از پنیر درست می‌شود، همچنین دارای ۴۸ درصد چربی در ماده خشک می‌باشد، به همین دلیل به آن پنیر چدار گفته می‌شود‌.خوب است بدانید که نمونه ای از پنیرهای چدار به علت استفاده از رنگ پرتقالی دارای یک رنگ ملایم نارنجی هستند که اغلب قیمت بالاتری دارند. البته توجه داشته باشد که پنیرهای چدار اغلب به شکل خام سرو می‌شود، مثل انواع ساندویچ‌های پنیر؛ ولی ممکن است برخی افراد تمایل داشته باشید که پنیرهای ورقه ای چدار را در سوپ، سالاد و بسیاری ترکیبات غذایی دیگر به کار ببرد. فراموش نکنید که ترکیب پنیر جدار با کراکرهای سبوس دار، سالامی، انواع پاستا و غیره طعم فوق‌العاده‌ای خواهد داشت.

پنیر ورقه ای موزارلا صادراتی

پنیر ورقه ای موزارلا صادراتی پنیر پروسس یکی از خوشمزه‌ترین پنیرهایی است که برای تهیه پیتزا به کار می‌رود.از آنجایی که این محصول ۲ پاستوریزه می‌شود، بنابراین سرشار از خواص بی‌شماری است.چون پروتئین‌های آن قابلیت جذب زیادی دارد و بسیار بهداشتی است.البته توجه داشته باشد که پنیرهای ورقه ای پروسس بسته به نوع ماده افزونی در دسته‌بندی‌های مختلفی قرار می‌گیرند.بنابراین برای تهیه انواع ساندویچ‌های سرد و گرم، لازانیا، املت، پاستا و غیره به کار می‌رود

پنیر ورقه ای موزارلا صدفی

پنیر موزارلا معمولاً حالت رشته‌ای آن برای تهیه انواع پیتزاها و غذای فوری دیگر به کار می‌رود.ولی برخی افراد تمایل دارید تا پنیر موزارلا را به صورت ورقه ای در انواع ساندویچ‌های گرم و سرد استفاده نمایند.به همین دلیل بیشتر بر روی بسته‌بندی‌های پیتزاها عکس پنیر ورقه ای موزارلا کشیده شده است.اگر چه این پنیر ورقه ای سفید رنگ و شاید هم کرم رنگ باشد.ولی در زمان طبخ می‌توان تا حد طلایی شدن آن را حرارت داد و یک طعم لذیذی را در غذاهای خود ایجاد کنید.جالب است بدانید که پنیر ورقه‌ای برای پیتزا به عنوان پنیرهای ورقه ای لازانیا هم استفاده می‌شود.حتی گاهی اوقات برای عصرانه می‌توان ورقه های پنیر موزارلا را به همراه گوجه فرنگی و سبزیجات معطر میل نمود.

پنیر ورقه ای موزارلا ضربه ای

پنیر ورقه ای موزارلا ضربه ای یکی از پنیرهای چرب آلمانی که بیشتر به صورت ورقه ای مصرف می‌شود، پنیر بوترکیزه است.این نوع پنیر اغلب طعم کره‌ای دارد و بیشتر برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می‌گیرد.بوترکیزه علاوه بر طعم عالی دارای چربی زیادی است، به همین دلیل سریعاً در اثر گرمای ملایم ذوب می‌شود.پس برای طبخ غذاهای گوشتی می‌تواند طعم دلپذیری را ایجاد کند.فراموش نکنید که پنیر بوترکیزه در کنار سبزیجات معطر می‌تواند ترکیب بی‌نظیری را تشکیل دهد.

پنیر ورقه ای موزارلا فوری

پنیر‌ها بر اساس خصوصیاتشان به چندین نوع مختلف دسته بندی می شوند. خصوصیات پنیرها بر اساس نوع شیر، آنزیم مورد استفاده برای ترش کردن آن، رژیم غذایی حیوانی که از شیر آن، پنیر تهیه شده، روش تهیه و میزان رطوبت پنیر و… شناخته می شود.

پنیر ورقه ای موزارلا گرد

پنیر ورقه ای موزارلا گرد پنیر سفید و کهن ایتالیاست پنیر پارمزان به دو نوع کهن و جوان وجود دارد پارمزان کهن طعمی بسیار عالی دارد و بهای بیشتری نسبت به پارمزان جوان دارد.موارد استفاده از پنیر پارمزان:سس ها، سوپ ها، پاستاها و خوراک های با برنج و غذاهای داخل فر

پنیر ورقه ای موزارلا لیوانی

پنیری انگلیسی که تکه تکه های بریده شیر را روی هم قرار می دهند و به همین دلیل به این اسم مشهور شده است چدار دارای چربی حدودا 48 % در ماده خشک است و گونه ای از آن به سبب استفاده از رنگ پرتقال نارنجی است و بهای گرانتری نسبت به چدار مهمولی دارد.

موارد استفاده پنیر چدار:پنیر چدار به صورت خام، ساندویچ پنیر، در خوراک و سوفله مصرف می شود. از چدار در تهیه انواع ساندویچ های سرد و گرم، سوپ و سالاد می توان به کار می رود. ترکیب پاستا با چدار طعم بی نظیری ایجاد می کند. در تهیه سوفله، کراکت و کوردن بلو می توانید از پنیر چدار استفاده کنید. چدار را با سیب و گلابی و انگور، کراکر های سبوس دار، پیتا، سالامی و بیف در میهمانی ها سرو کنید.

پنیر ورقه ای موزارلا لوله

پنیر ورقه ای موزارلا لوله پنیر موزارلادر انواع پیتزا ها یا به همراه گوجه فرنگی حلقه شده و ریحان، مصرف می شود.پنیر موتزارلا در انواع تازه، دودی و نوعی که آبش را تا حدی گرفته اند عرضه می شود. جهت حفظ حالت طبیعی پنیر (البته تنها چند روز) این پنیر را در آب پنیرخودش نگهداری می کنند. قبلاً گفته می شد که اولین بار این پنیرها در عبادتگاه های قرن دوازدهم تولید شدند که راهب های عبادتگاه ها به زیارت کنندگان از این پنیر به همراه نان می دادند. آن پنیرهای خانگی را از شیر و تحت نام پنیر نیکوتا تهیه می کردند که احتمالاً پنیر موزارلای امروزی یکی از فرآورده های این پنیر نیکوتا می باشد. در کتاب های آشپزی، نام پنیر موزارلا برای اولین بار در قرن 16 آمده است. برای تهیه این پنیر، باید شیر ترش شده را با آب پنیر گرم مخلوط نمود. در ایتالیا، بوجود آمدن حالت لاستیکی در پنیر کافی نیست و پنیر باید نرم تر باشد.

پنیر ورقه ای موزارلا یخچالی

بوترکیزه به دلیل طعم کره ای گزینه مناسبی جهت تهیه ساندویچ های سرد و گرم برای کودکان می باشد. این پنیر را می توانید به صورت سرد در هنگام صبحانه و عصرانه مصرف کنید. بوترکیزه به علت چربی زیاد و طعم خوب آن و ذوب شدن سریع می تواند در پخت غذاهای گرم استفاده شود. از این پنیر می‌توان در کنار انواع غذاهای گوشتی، مرغ، ماهی، در تهیه صبحانه، املت، سوپ به صورت ورقه ای استفاده می شود و رنده شده آن برای سالادها و انواع ساندویچ های سرد و گرم استفاده نمود. همچنین، این پنیر، طعم خوبی به سبزیجات می‌دهد و برای تهیه انواع سوفله سبزیجات مناسب می‌باشد. بوترکیزه را با سیب و گلابی و کراکر بر روی تخته پنیر سرو کنید.

پنیر ورقه ای موزارلا عربی

پنیر ورقه ای موزارلا عربی پنیر فتا سرخ شده با روغن زیتون، خردشده در سالادها، ساندویچ، مصرف به جای پنیر کوتیجا در غذاهای مکزیکی و تاکو. پنیر فتا به عنوان پنیر مخصوص سالاد محسوب می شود

پنیر ورقه ای موزارلا فرانسوی

پنیر پروسس یک نوع پنیر پیتزای خوشمزه است و خواص بیشتری دارد.

• پنیر پروسس دو بار پاستوریزه می‌گردد و پروتئین‌های آن، قابلیت جذب بالاتری پیدا می کنند.

• تقسیم بندی پنیرهای پروسس بر اساس نوع ماده افزودنی به پنیر صورت می گیرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.