پنیر ورقه ای موزارلا سرکه شکلاتی

پنیر ورقه ای موزارلا سرکه یکی از خوش طعم ترین مخلفات فست فود ها است. پنیرها بر اساس مصارف مختلف به اشکال و انواع مختلفی تقسیم می شوند. پنیر لمینت نمونه ای از انواع پنیرهایی است که به صورت ورقه های کاغذی بریده شده اند. از پنیرهای ورقه ای، اغلب برای تهیه ساندویچ های سرد و گرم استفاده می شود. البته به راحتی می توانید از هر کدام از این پنیرهای خوشمزه در انواع غذاهای خوشمزه استفاده کنید.

پنیر ورقه ای موزارلا سرکه شکلاتی

پنیر ورقه ای موزارلا سرکه

سرکه را داخل مواد پنیر می ریزند که بافت خاصی را بدهد در اینجا توضیح می دهیم که چگونه درست می شود.

طرز تهیه پنیر پیتزا با سرکه

  • شیر پاستوریزه: ۲ لیتر
  • سرکه: یک تا دو قاشق غذا خوری
  • نمک : به میزان لازم
  • پارچه نازک و کاملا تمیز : یک متر

طرز تهیه

شیر را روی حرارت قرار دهید. بعد از جوشیدن یک قطره سرکه به آن اضافه کنید و به جوشیدن ادامه دهید. در این مرحله، شیر شروع به بسته شدن می کند. وقتی شروع به سفت شدن کرد دیگر نیازی به اضافه کردن سرکه ندارید. در همین حالت شیر را سه دقیقه دیگر بجوشانید.

بعد از این مدت آن را در پارچه نازکی بپیچید و دور آن بپیچید و گره بزنید. در ظرفی مقداری آب و نمک آماده کنید و پارچه حاوی شیر سفت شده را به مدت ده دقیقه در آب و نمک قرار دهید.

سپس پنیر را از پارچه خارج کرده و دوباره در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و پنیر را به مدت ده دقیقه به این حالت بجوشانید. توجه داشته باشید که این جوشاندن باعث کش آمدن پنیر می شود و هر چه نرمتر و بیشتر بجوشد، خاصیت ارتجاعی آن بیشتر می شود.

پنیر پیتزا را با سبزیجات زیاد بخورید

مصرف همزمان پنیر پیتزا با سبزیجات فراوان باعث می شود مواد ناسالم آن کمتر جذب جریان خون شود و از مضرات آن کاسته شود. چربی موجود در پنیر پیتزا به دلیل داشتن چربی اشباع و ترانس خوب نیست. اسیدهای چرب ترانس باعث افزایش روند کش آمدن پنیر پیتزا می شود و در واقع فرآیند کشش پنیر پیتزا کیفیت آن را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

اسیدهای چرب ترانس به رگ های خونی آسیب می زند، به همین دلیل به بیماران قلبی توصیه می شود تا حد امکان پنیر پیتزا نخورند یا آن را با سبزیجات زیاد میل کنند. استفاده همزمان از پنیر پیتزا با مقدار زیادی سبزیجات پخته یا خام باعث می شود مواد ناسالم پنیر پیتزا کمتر جذب شوند.

علاوه بر این، این ماده غذایی کالری زیادی دارد و در صورت استفاده نادرست باعث چاقی می شود; پس کودکان را به خوردن پنیر پیتزا عادت ندهید، جوانان کمتر از این ماده غذایی مضر استفاده کنند.

پنیر ورقه ای موزارلا شکلاتی

پنیر ورقه ای موزارلا شکلاتی پنیر شکلاتی مجموعه‌ای از پنیر چدار سفید است که به پنیر خامه‌ای پاستوریزه می‌شود. سپس خامه واقعی، کره، شکر، کاکائو و گردو را اضافه می کنند. بزرگسالان یا بچه ها آن را دوست دارند و اگر به دنبال یک هدیه به یاد ماندنی برای ولنتاین خود هستید، این پنیر فراموش نشدنی ممکن است در را به روی قلب او باز کند.

یکی دیگر از عناصری که هنگام جفت کردن پنیر و شکلات باید در نظر گرفت، اسیدیته هر کدام است. اگر یک شکلات کمی اسیدی تر باشد، شاید طعم آن ترش و شبیه گیلاس باشد، به پنیری نیاز دارد که مکمل و متضاد این طعم باشد، مانند رنگ آبی شیرین و خامه ای.

پنیر ورقه ای موزارلا شیرین

پنیر موزارلا شیرین طعمی شیرین و خامه ای کامل دارد. این نوع خاص به دلیل بافت سفت و در عین حال خامه ای آن، با طعم دلپذیر و خوش طعم در دمای اتاق بسیار محبوب است و به همان اندازه در سینی پنیر و برای پخت و پز خوب است.

کدام پنیر شیرین است؟

گزینه های زیادی برای پنیر دسر وجود دارد، هم شور و هم شیرین. پنیر بز، گودا کهنه، پنیر آبی، فونتینا، هاوارتی، ماسکارپونه، امانتالر، پکورینو، ریکوتا تازه و بری همگی پنیرهای دسر فوق العاده ای را درست می کنند.

پنیر نرم شیرین چیست؟

پنیر خامه ای – پنیر نرم ملایم و قابل پخش، پنیر خامه ای طعمی غنی و کمی شیرین دارد. فتا – این پنیر تارت و خوشمزه طعم مدیترانه ای را به هر غذایی اضافه می کند. موزارلای تازه – این پنیر روشن و تازه نسبت به پنیر موزارلای مورد استفاده در پیتزا لطیف تر و خامه ای تر است.

چه پنیری خامه ای و شیرین است؟

Camembert یکی دیگر از پنیرهای نرم فرانسوی معروف است. از شیر گاو غیر پاستوریزه تهیه می شود و طعمی کره ای، خامه ای و شیرین شیری دارد. بافت نرم است، اما فضای داخلی روان آن چیزی است که آن را در میان جمعیت متمایز می کند.

پنیر ورقه ای موزارلا عسلی

پنیر ورقه ای موزارلا عسلی پیتزا عسلی یکی از غذاهای لذیذ بین المللی است که معمولا در وعده صبحانه سرو می شود.

مواد لازم برای پیتزا عسلی

  • دو قاشق غذا خوری مایه خمیر
  • ۱ پیمانه آب گرم
  • ۱ قاشق چای خوری عسل
  • ۳ تا ۴ قاشق چای خوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • دو و نیم پیمانه آرد گندم سبوس دار
  • یک پیمانه ارد سویا

مواد لازم برای سس یا مخمر روی خمیر پیتزا عسلی

  • یک پیمانه پیاز خرد شده
  • سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • دو قاشق چایخوری عسل
  • یک حبه سیر رنده شده
  • 5 یا 6 گوجه فرنگی متوسط را پوست بگیرید
  • یک سوم فنجان رب گوجه فرنگی
  • دو قاشق چایخوری آویشن
  • یک قاشق غذاخوری ریحان تازه
  • یک برگ خوشبو
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • فلفل به مقدار لازم و بر اساس ذائقه

طرز تهیه پیتزا عسلی

اولین مرحله تهیه خمیر پیتزا قارچ عسلی با موادی که به مقدار ذکر شده است. ابتدا باید خمیر را با عسل در آب گرم حل کنید. مقدار آب گرم به تهیه یکنواخت این محلول کمک می کند و پس از مخلوط شدن کامل اجازه می دهیم چند دقیقه در ظرف بماند. بعد از حدود ده دقیقه روغن، نمک و آرد را در ظرف بزرگتری ریخته و با خمیر آماده شده و عسل مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را باید روی یک تخته پهن کنید و خوب ورز دهید تا حالت ارتجاعی پیدا کند. وقتی به این صورت آماده شد باید خمیر را در ظرفی چرب کرده و روی آن را با پارچه بپوشانید و در جای نسبتا گرمی قرار دهید. در کمتر از دو ساعت حجم خمیر دو برابر می شود. دوباره خمیر حجیم را ورز دهید تا به راحتی پهن شود.

حالا به 4 یا 5 ظرف مخصوص پیتزا نیاز دارید تا خمیر را داخل آن پهن کنید. البته با توجه به ذائقه بعضی ها می توانید کل خمیر را کف سینی شیرینی پزی پهن کنید. قبل از قرار دادن خمیر باید کف سینی یا ظروف پیتزا را کمی به آرد آغشته کنید. لازم است خمیر پیتزا را به خوبی و یکنواخت روی تمام سطح ظرف پخش کنید.

تا اینجا خمیر پیتزا شما آماده طبخ است حالا بهتر است خمیر را آماده کنید. پیاز خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود. سپس سایر مواد سس شامل قارچ خرد شده، عسل طبیعی، سیر، گوجه فرنگی، برگ سبزیجات و رب گوجه و … را اضافه کنید. این مواد را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و سپس حرارت را کم کنید. بد نیست مایه را هر از چند گاهی در حالی که خیلی آرام در حال جوشیدن است هم بزنید تا علاوه بر خوب هم زدن، ته نگیرند. سپس برگ های معطر را از سس خارج کنید. حالا سس شما برای قرار دادن روی خمیر آماده است. می توانید آن را کم کم روی سطح خمیر پخش کنید تا تمام سطوح پیتزا یکدست شود. همچنین بهتر است مقدار کمی از سس را روی لبه های خمیر بریزید تا هنگام غذا خوردن از خمیر به پایین نیفتد.

پیتزا را در فر قرار دهید و صبر کنید تا برشته شود. بهتر است بعد از پخت کامل فر را خاموش کنید و در فر را نیمه باز بگذارید تا کم کم سرد شود و سپس از فر خارج کرده و به صورت تکه تکه و شکل برش بزنید.

پنیر ورقه ای موزارلا گردویی

گردو در مقایسه با سایر آجیل ها طعم خاکی و بافت خشک تری دارد که باعث می شود چاشنی خوشمزه ای برای پنیرهای کهنه مانند موزارلا چدار باشد. طعم گردو همچنین مکمل پنیرهای شیر گوسفند مانند Petite Basque و Pecorino Ginepro است.

این پنیر با طعم آجیلی که به شکل توپ پنیر سرو می شود، یک پیش غذا یا دسر سنتی آمریکایی است که با کراکر یا سبزیجات سرو می شود. پنیر گردوی طعم دار پوشیده شده با پوست گردو شکل بسیار جالبی دارد که جذابیت آن را در سفره پیش غذای شما بیشتر کرده و کنجکاوی مهمانان را برای چشیدن این پیش غذا بیشتر می کند.

علاوه بر پنیر خامه ای و گردو، از آناناس در تهیه پنیر گردوی خوش طعم استفاده می شود. در گذشته، اگر میزبان در پنیر خود از آناناس استفاده می کرد، به معنای احترام به مهمانان و علاوه بر افزودن طعم میوه های استوایی بود. به مهمانان خود نیز احترام می گذاشتند، اما علاوه بر آناناس، از پیاز و فلفل دلمه ای نیز برای خوش طعم شدن پنیر استفاده می شود.

اگر دوست ندارید پنیرتان طعم شیرینی داشته باشد، می توانید آناناس تازه را خودتان تهیه کنید و آن را کبابی یا بخارپز کنید تا نرم شود، سپس در تهیه پنیر از آن استفاده کنید. اگر می خواهید پنیر شما تکه تکه شود باید سفت تر از پنیر خامه ای باشد. از آن استفاده کنید و برای مدت طولانی تری در یخچال نگهداری کنید، اما باز هم لازم نیست یک ورقه کاملا سفت داشته باشید، فقط کمی پنیر قوی تر داشته باشید.

پنیر ورقه ای موزارلا لیموناد

پنیر ورقه ای موزارلا لیموناد یک دسر خوشمزه با ظاهری زیبا که مناسب ترین گزینه برای دورهمی است. وجود خامه و بستنی باعث خوش طعم شدن این دسر شده است. پارفیت یک دسر فرانسوی است که از ترکیب خامه، بستنی، ژله و تکه های میوه تهیه می شود. در این دسر، تمام مواد لایه لایه در یک فنجان شیشه ای قرار می گیرند.

مواد لازم:

  • بیسکویت ساده و له شده 250 گرم
  • خامه ساده 250 گرم
  • شکر 150 گرم
  • آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری
  • پنیر خامه ای 240 گرم
  • رنده پوست لیمو 3 قاشق چایخوری
  • وانیلین 1 قاشق چایخوری
  • آب سرد 300 میلی لیتر (یک چهارم لیتر)
  • شربت توت فرنگی 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • بیسکویت ها را به طور مساوی در 6 لیوان سرو بریزید.
  • سپس خامه، 100 گرم شکر و 1 قاشق غذاخوری آبلیمو را در ظرفی بریزید و 1 قاشق چایخوری ژلاتین را روی آن بپاشید و روی حرارت قرار دهید تا ژلاتین حل شود.
  • سپس پنیر خامه ای را در ظرفی بریزید و با همزن دستی بزنید تا یکدست و یکدست شود.
  • حالا مخلوط ژلاتین، 1 قاشق چایخوری پوست لیمو و وانیلین را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. حالا مایه آماده شده را در لیوان ها، روی بیسکویت بریزید، به طوری که نیمی از حجم لیوان ها از مایه پر شود.
  • حالا روی لیوان ها را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا دسر ببندد. حالا آب، شربت توت فرنگی، باقی مانده شکر و آبلیمو را در یک کاسه کوچک بریزید و مخلوط کنید.
  • باقی مانده ژلاتین را روی آن بپاشید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ژلاتین و شکر حل شود.
  • وقتی مخلوط کمی خنک شد، 2 قاشق غذاخوری از آن را روی مایه قبلی در لیوان ها بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا بسته شود. حالا بقیه مخلوط شربت را حدود 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
  • سپس آن را با همزن دستی بزنید تا حباب هایی در آن ایجاد شود و شفافیت خود را از دست بدهد. حالا آن را در لیوان ها بریزید و روی پارفیت ها را بپوشانید و حدود 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

پنیر ورقه ای موزارلا لیمویی

پنیر لیمویی یک پنیر خامه ای و قابل پخش با طعم ملایم و لیمویی است و درست کردن آن بسیار آسان است!

مواد لازم:

  • 1 فنجان شکر
  • 2 لیمو
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه:

آب دو عدد لیمو و شکر را با هم مخلوط کنید. حدود یک قاشق غذاخوری پوست لیمو را رنده کرده و اضافه کنید. در قابلمه ای بجوشانید. 3 تخم مرغ را با همزن بزنید تا غلیظ شود. مقدار کمی از مخلوط لیمو داغ را داخل تخم مرغ ها بریزید و هم بزنید. مخلوط لیمو داغ را تا زمانی که همه اضافه شود ادامه دهید. دقت کنید که به آرامی اضافه کنید تا تخم مرغ ها منجمد نشوند. روی حرارت ملایم بپزید تا مخلوط غلیظ شود. از روی حرارت بردارید و وانیل و کره را اضافه کنید. مخلوط کنید. در یک شیشه استریل شده قرار دهید و بلافاصله در یخچال بگذارید.

پنیر ورقه ای موزارلا سرد است یا گرم

پنیر ورقه ای موزارلا سرد است یا گرم پنیر پیتزا موزارلا در اصل از شیر گاومیش تهیه می شود، اما اکنون بر پایه شیر گاو است. این پنیر سفید و زرد و از نظر بافت و ترکیب نیمه جامد است. به طور کلی ایران دو نوع پنیر پیتزا تولید می کند.

نوع اول ماکارونی فیلا یا موزارلا است که در واقع پنیر اصلی پیتزا است و نوع دوم پنیر پیتزای فرآوری شده است که دارای محتوای چربی و پروتئین با منشا لبنی است.

طبیعت پنیر پیتزا سرد است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.